NAJVAŽNIJA LEKCIJA KOJU ŽELI DA USADI SVOJOJ DECI: Holivudski glumac progovorio o roditeljstvu, a evo kako se snašao u ulozi OCA
Foto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

poručio

NAJVAŽNIJA LEKCIJA KOJU ŽELI DA USADI SVOJOJ DECI: Holivudski glumac progovorio o roditeljstvu, a evo kako se snašao u ulozi OCA

Pop kultura -

Deca poznatih ličnosti nisu baš poznata po svojoj samosvesti, pa možda zato Rajan Rejnolds kaže da je samosvest prva stvar koju on i Blejk Lajvli pokušavaju da usade u svoje četvoro male dece.

"Mislim da smo kao roditelji mnogo bolje opremljeni da se nosimo sa teškoćama detinjstva kroz našu decu sada nego kada sam ja bio dete", rekao je Rajan Rejnolds za Magazin Pipl.

A zatim je dodao da je sada potpuno drugačije i da su ljudi mnogo samosvesniji.

"To je stvar na koju nekako najviše želimo da prenesemo svojoj deci. Nemojte da budete srećni, nemojte da budete ništa, samo budite samosvesni i sve će doći na svoje."

Inače, Rejnolds i Lajvli imaju tri ćerke, osmogodišnju Džejms, sedmogodišnju Inez i četvorogodišnju Beti, a svoju četvrtu bebu, čije ime nije otkriveno, dočekali su u februaru 2023. godine.

"Znam da ne zvuči baš originalno kada kažem da se veoma interesujem za način na koji provode vreme", rekao je Rejnolds, objašnjavajući da pokušava da razgovara sa svojom decom o svemu.

Istakao je da je za njega najbolje vreme dana kada ih otprati do škole i vrati nazad.

Čini se da je Rajan Rejnolds oduvek ozbiljno shvatao očinstvo, a nakon što se našalio sa Dejvidom Letermenom 2022. godine da "Blejk vodi šou" u njihovom domaćinstvu, Rejnolds je rekao ozbiljnije da je podela rada veoma važna, ističući da su on i njegova supruga ravnopravni u svemu.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track