SADA JE I ZVANIČNO! Slavna pevačica UPLOVILA u vezu sa ČUVENIM SPORTISTOM: Ovaj detalj je potvrdio njihovu romansu (FOTO)
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NOVI PAR NA SVETSKOJ SCENI

SADA JE I ZVANIČNO! Slavna pevačica UPLOVILA u vezu sa ČUVENIM SPORTISTOM: Ovaj detalj je potvrdio njihovu romansu (FOTO)

Pop kultura -

Sada je zvanično! Tejlor Svift je u vezi sa igračem američkog fudbala, Trevisom Kelsijem.

Tejlor Svift i Trevis Kelsi primećeni su kako se drže za ruke prvi put od navoda da su u vezi. Fotografisani su nakon večere u poznatom restoranu u Njujorku, a samo nekoliko sati pre nego što su bili u jednoj poznatoj emisiji.

Tejlor Svift
foto: BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica je nosila je predimenzionirani sivi kaput preko potpuno crnog stajlinga. Plavu kosu je skupila u rep, dok je na usnama imala prepoznatljivi crveni ruž.

Tejlor je ranije viđena na Trevisovim utakmicama, a sve slobodno vreme van turneje koja je izuzetno uspešna, trudi se da posveti novom partneru.

Tejlor Svift
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre svoje romanse sa Sviftom, Kelsi je bio u dugogodišnjoj vezi sa manekenkom Kajlom Nikol. Slično tome, Sviftova je okončala svoju šestogodišnju vezu sa Džoom Alvinom u aprilu 2023. Kasnije je bila povezana sa Metijem Hilijem, ali je par prekinuo vezu posle manje od mesec dana.

(Kurir.rs/Magazin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja