"TEŽAK JE PUT DO DETETA": Slavni pevač koji je do nedavno bio u CELIBATU, objavio fotku sa BEBOM pa bacio fanove u DILEMU (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

EVO O ČEMU SE RADI

"TEŽAK JE PUT DO DETETA": Slavni pevač koji je do nedavno bio u CELIBATU, objavio fotku sa BEBOM pa bacio fanove u DILEMU (FOTO)

Pop kultura -

Preslatki ste! Predivno ti stoji, pisali su fanovi Džastinu Biberu (29) koji je ovih dana držao bebu u naručju i hranio je.

Mnogi su odmah pomislili da je njegova supruga, manekenka Hejli Rond Biber (26) rodila. No Biber je te sumnje ubrzo otklonio.

Džastin Biber
foto: Printskrin/Instagram

- Upoznajte moju nećaku Popi Ford Kenedi. Svi koji znaju Džejsona Kenedija i Loren Kenedi znaju njihov put i izazove kroz koje su prošli da bi dobili decu. Sada imaju dvoje predivne dece, a ja sam opčinjen - istakao je.

'Seks može uzrokovati puno boli'

Hejli i Biber u braku su od 2018. Godinu i po ranije pevač je bio u celibatu.

Džastin Biber
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Mislim da seks može uzrokovati puno boli. Ponekad ljudi imaju polni odnos jer se ne osećaju dovoljno dobro i jer im nedostaju lične vrednosti. Žene to rade jednako kao i muškarci. Hteo sam se na taj način ponovo posvetiti Bogu jer sam stvarno osećao da je to bolje za stanje moje duše - rekao je Džastin.

Iako su im mnogi predviđali razvod, par je ove godine proslavio petu godišnjicu braka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track