PILA SAM SA MAMOM KOKTELE REDOVNO OD OSNOVNE ŠKOLE Britni u memoarima otkrila detalje BIZARNOG ODNOSA sa majkom pa spomenula i OCA
Foto: Profimedia

novi detalji iz memoara

PILA SAM SA MAMOM KOKTELE REDOVNO OD OSNOVNE ŠKOLE Britni u memoarima otkrila detalje BIZARNOG ODNOSA sa majkom pa spomenula i OCA

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs (41) u svojim dugo iščekivanim memoarima 'The Woman in Me' otkrila je brojne stvari iz privatnog života, a jedna od njih je i da bi s majkom Lin (68) redovno pila koktele, još dok je bila osmi razred osnovne škole.

- Počele smo iz zabave, negde od osmog razreda, mama i ja smo se vozile dva sata od Kentvuda do Biloksija u Misisipiju, i dok smo bile tamo, pile bismo 'daiquiris', a naše bi koktele zvale 'toddies' - ispričala je pevačica, kako prenosi People.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Daiquiri je koktel koji se dobije mešanjem ruma, šećera i svežeg soka od limete, a Spirs je podelila i da je njeno iskustvo s alkoholom bilo bitno drugačije od onog, njenog oca Džejmija.

Lin Spirs
foto: Profimedia

- Sviđalo mi se što sam mogla s vremena na vreme da pijem s mamom. Način na koji smo pile nije nimalo sličan načinu na koji je to radio moj otac. Kad je pio, postajao je depresivniji i zatvarao se, mi smo postajale srećnije, življe i pustolovnije - napisala je Britni.

Britni Spirs, Ranker.com

Rekla je i da je imala srećno detinjstvo i normalne tinejdžerske godine , odnosno 'normalne koliko su one mogle biti u njenoj porodici'.

- Bilo je nešto tako prekrasno normalno u tom periodu mog života: maturska zabava, vožnja po našem malom gradu, odlazak u bioskop... Ali istina je da su mi nedostajali nastupi - priznala je Britni.

Inače, pevačica je 1998., sa 16 godina izdala svoj prvi singl '..Baby One More Time', a kroz karijeru se borila sa zavisnostima i pritiskom medija. Godine 2008. je njen otac preuzeo brigu, odnosno stavio ju je pod konzervatorstvo, sve do 2021. godine.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Britni je otkrila da joj je taj period bio jako težak te je ranije iznela i detalje prema kojima su je roditelji kontrolisali punih 13 godina, ali je otkrila i da su prešli preko nekih stvari te da je s majkom ponovo u dobrim odnosima.

Džastin Timberlejk, Britni Spirs
foto: Profimedia

Podsetimo, u memoarima je navodno iznela i detalje o vezi sa Džastinom Timberlejkom s kojim je zatrudnela. Zajedno su bili od 1999., a do raskida je došlo 2002. godine.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja