NAJPOŽELJNIJI GLUMAC OŽENIO 16 GODINU MLAĐU, PA OTKRIO DETALJE VENČANJA: Na svadbi je IZRIČITO bilo zabranjeno ovo (FOTO)
Foto: Profimedia

INTIMNA CEREMONIJA

NAJPOŽELJNIJI GLUMAC OŽENIO 16 GODINU MLAĐU, PA OTKRIO DETALJE VENČANJA: Na svadbi je IZRIČITO bilo zabranjeno ovo (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Kris Evans (42) nedavno je oženio glumicu Albu Baptistu (26), a par je imao malu i intimnu ceremoniju u zajedničkoj kući u blizini Bostona. Na konferenciji New York Comic Con otkrio je da su imali dva venčanja, u Americi i Portugalu, piše Daily Mail.

Glumac je rekao kako on i supruga uživaju u životu te da mu je na venčanju bilo sjajno.

- Imali smo dve ceremonije, prvu na istočnoj obali. Jedno venčanje u Portugalu, jer je moja žena Portugalka. Da, da napred Portugal! - našalio se glumac.

Otkrio je kako je prevladao stres oko planiranja venčanja te kako je to dosta izazovno.

- Bilo je divno i lepo. Ali planiranje venčanja je zahtevno, to vam puno oduzima vremena. Sad kad smo to prošli, možemo se pripremiti za jesen, moje najdraže godišnje doba - rekao je glumac.

Kris Evans
foto: Printskrin/Instagram

Kako su saznali strani mediji, svi gosti morali su potpisati ugovor kojim se obvezuju da neće iznositi detalje svadbe u javnosti, a pre iste ceremonije morali su predati svoje mobilne telefone.

Navodno je na malu svadbu došla samo porodica para i najbliži prijatelji. Na popisu gostiju bili su Robert Dauni Jr., Kris Hemsvort i Džeremi Rener, Evansove kolege iz Marvelovih filmova, u kojima je glumio Kapetana Amerike.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track