KAD ĆEMO DA RAZGOVARAMO? NISAM BIPOLARAN, TAČNO ZNAM ŠTA MI JE! Isplivale poruke između Maska i Kanjea Vesta, umešana i Kim FOTO
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, Jean-Baptiste Lacroix / AFP / Profimedia

evo detalja

KAD ĆEMO DA RAZGOVARAMO? NISAM BIPOLARAN, TAČNO ZNAM ŠTA MI JE! Isplivale poruke između Maska i Kanjea Vesta, umešana i Kim FOTO

Pop kultura -

Kontroverzni 46-godišnji američki reper, muzički producent i modni dizajner Ye (nekada Kanje Vest) utvrdio je da zbog teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 2002. godine "ima znakove autizma" te da ne pati od bipolarnog poremećaja, piše Page Six.

Ye je svog prijatelja Iana Konora, 30-godišnjeg ličnog stilistu koga je više žena optužilo za seksualno zlostavljanje, zamolio da sa svetom podeli navodne poruke koje je reper poslao Ilonu Masku, glavnom izvršnom direktoru proizvođača automobila Tesla, osnivaču i glavnom izvršnom direktoru proizvođača svemirskih raketa SpaceX te vlasniku društvene mreže X.

Ilon Mask
foto: Britta Pedersen / AFP / Profimedia

"Kada ćemo razgovarati? Ne duguješ mi ništa. Ne moraš sa mnom ponovo razgovarati. Ali, ako budemo razgovarali, priroda našeg odnosa mora se promeniti. Nisam bipolaran. Imam znakove autizma od moje saobraćajne nesreće. Ne možeš samo gledati dok Kim (Kardašijan) od mene udaljava moju decu i ništa o tome ne reći, a posle govoriti da si moj prijatelj kako bi na tvoju posrnulu platformu doneo svoju publiku", napisao je Ye.

Ye je 2018. utvrdio da mu je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, ali je 2022. rekao da mu je postavljena pogrešna dijagnoza. Pojasnio je tada da su mu lekovi prepisani kako bi bio "poznata osoba dobrog vladanja s kojom se može razgovarati i sarađivati".

Kanje Vest
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nadalje, iako Ye tvrdi da mu njegova 42-godišnja bivša supruga Kim Kardašijan ne dopušta da viđa njihovu decu, reper i njegov sedmogodišnji sin Sejnt otišli su 7. oktobra na utakmicu italijanskih fudbalskih momaka AC Milana i Đenove CFC koja se odigrala u italijanskom gradu Đenovi.

Ye i Kardašijan bili su u braku od 2014. do 2022. te imaju četvoro dece - kćeri Nor (10) i Čikago (5) i sinove Sejnta (7) i Psalma (4).

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Ye se prošle godine u decembru u tajnosti venčao sa 28-godišnjom Australijankom Bjankom Ćensori.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track