PRVI SUSRET MEGAN I KRALJICE ELIZABETE: Princ Hari otkrio sve URNEBESNE detalje upoznavanja njegove bake i vojvotkinje od Saseksa
Foto: Shutterstock

jedva čekala

PRVI SUSRET MEGAN I KRALJICE ELIZABETE: Princ Hari otkrio sve URNEBESNE detalje upoznavanja njegove bake i vojvotkinje od Saseksa

Pop kultura -

Prošlo je već nekoliko meseci otkako je princ Hari (39) objavio memoare 'Spare' u kojima je ispričao detalje svog života u kraljevskoj palati. Osim toga, opisao je i jedan od najneočekivanijih trenutaka u njegovom životu, kako je priznao u knjizi. Bilo je to kada je njegova supruga, Megan Markl (41) upoznala njegovu pokojnu baku, kraljicu Elizabetu.

Kad joj je rekao da će upoznati Elizabetu, Megan se nije uopšte uplašila već je odgovorila: 'Super! Obožavam bake!'

Megan Markl
foto: Shutterstock Editorial/Profimedia

Prema Hariju, do susreta Megan i kraljice došlo je u oktobru 2016., nedugo nakon što je njihova veza postala javna, kako piše Mirror.

kraljica Elizabeta
foto: Jane Barlow/WPA-Pool/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ i Megan planirali su da posete Saru Ferguson, vojvotkinju od Jorka, u Rojal Lodžu u Vindzor Parku, domu koji ona još uvek deli s bivšim suprugom, princom Endruom, ali su se iznenadili kada su čuli da će i njegova baka biti tamo u poseti po povratku iz crkve.

Kad su stigli, kako je naveo Hari u memoarima, Sara Ferguson je demonstrirala kako napraviti naklon prr nego što je Megan upoznala kraljicu.

0450444812, princ Endru, Sara Ferguson
foto: Profimedia

Hari je objasnio da je treba oslovljavati s 'Vaše Veličanstvo' pri prvom razgovoru, a zatim s 'Gospođo'.

Ali ono što je zaista bilo važno, savetovao joj je: 'Šta god radila, nemoj razgovarati s njom'.

- Svi su pohvalili Meganin naklon. Tako je bilo dobro! Tako duboko - pohvalio je Hari Megan u memoarima.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako se bližio kraj, postojao je još jedan nezaboravan aspekt 20-minutnog susreta, kako je princ objasnio.

- Nakon nekog vremena, Megan me pitala nešto o kraljičinom pomoćniku. Onaj čovek koji drži torbicu. Čovek koji ju je otpratio do vrata - dodao je Hari, a nije se radilo o nikakvom pomoćniku, već o princu Endruu.

- Definitivno nas nije guglala - napisao je Hari.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Inače, svoje memoare piše i bivši suprug Megan Markl, Trevor Engelson (46), u kojima bi mogao navodno otkriti nepoznate detalje o njihovom kratkotrajnom braku, kako piše Mirror.

Megan Markl, Trevor Engelson
foto: Profimedia

Mnogi misle da će Trevor progovoriti i o samom kraju braka za koji je kao razlog Megan navela 'nepomirljive razlike' 2013. godine. Glumica je navodno Trevoru poslala vereničko prstenje poštom, a pretpostavlja se da su se razišli nakon njenog preseljenja u Kanadu zbog serije 'Suits'.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track