ŽENA PROGLAŠENA NAJPRIVLAČNIJOM NA PLANETI NAPRAVILA HAOS: Na bal došla u DONJEM VEŠU, a preko njega imala samo providnu haljinu!
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

foto

ŽENA PROGLAŠENA NAJPRIVLAČNIJOM NA PLANETI NAPRAVILA HAOS: Na bal došla u DONJEM VEŠU, a preko njega imala samo providnu haljinu!

Pop kultura -

Čuvena italijanska manekenka Bjanka Balti bila je najprimećenija zvanica na glamuroznom balu humanitarnog karaktera magazina "Elle" u Madridu. Lepa brineta opredelila se za veoma smelo izdanje koje je bilo mamac za poglede. Za isto je trebalo samopouzdanja, ali Bjanka ume to da iznese - ona je već veteran kada je reč o provokativnim kombinacijama.

Proslavljena 39-godišnjakinja na gala veče stigla je u potpuno prozirnoj, asimetričnoj haljini na jedno rame i sa izrezanim gornjim delom, a ova kreacija ništa nije sakrila - svi su mogli da vide Bjankinu vitku, izvajanu figuru.

Bjanka Balti
foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ona je ispod ove "gole" toalete nosila crni, čipkasti donji veš, a reč je o komadu iz najnovije kolekcije brenda Dolce & Gabbana predstavljene na Nedelji mode u Milanu u septembru ove godine.

Bjanka je izdanje upotpunila satenskim rukavicama koje su donele dašak sofisticiranosti, te crnim sandalama sa kaišićima i efektnim zlatnim minđušama. Monohromatski look razbila je samo crvena tašnica.

Manekenka, koja važi za jednu od najlepših Italijanki, opredelila se za svečanu, nisku punđu i zavodljivu, ali nenametljivu šminku.

Bjanka Balti
foto: José Oliva / Zuma Press / Profimedia

Često se mogu čuti komentari da je Bjanka Balti najfatalnija Italijanka, rame uz rame sa Sofijom Loren i Monikom Beluči, a potvrdu za to dobila je i 2015. godine kada ju je magazin "Playboy" proglasio najseksepilnijom ženom na svetu.

Manekenka važi za damu sa najsenzualnijim licem u modnom svetu, te je upravo zato najčešće angažovana od strane kozmetičkih brendova. Zanimljivo je da je seksi 39-godišnjakinja otkrivena relativno kasno - već je pošteno zagazila u 20-e i studirala je grafički dizajn kada ju je agent primetio u supermarketu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track