POSLE 45 GODINA BRAKA RAZVODI SE MERIL STRIP?! Isplivali šokantni detalji iz života oskarovke, niko nije očekivao OVO
Foto: Profimedia

da li je moguće

POSLE 45 GODINA BRAKA RAZVODI SE MERIL STRIP?! Isplivali šokantni detalji iz života oskarovke, niko nije očekivao OVO

Pop kultura -

Legendarna Meril Strip i njen suprug Don Gamer sa kojim je bila u braku 45 godina zapravo ne žive zajedno.

Meril Strip, Dom Gamer
foto: Profimedia

Dobitnica Oskara (74) i proslavljeni vajar (76) razdvojeni su više od šest godina. U ekskluzivnoj izjavi za američki Page Six, portparol voljene zvezde je rekao:

"Don Gamer i Meril Strip su razdvojeni više od 6 godina, i iako će uvek brinuti jedno o drugom, izabrali su da ne žive zajedno."

Vest bi mogla da bude šokantna jer je glumica viđena danas na dodeli nagrada Princeze de Asturije 2023. sa burmom. Međutim, poslednji put je javno sa suprugom viđena na dodeli Oskara 2018.

Meril Strip, Dom Gamer
foto: Profimedia

Par ima četvoro dece: kantautora Henrija Vulfa (43) i glumice Mejmi Gamer (40), Grejs Gamer (37) i Luizu Džejkobson (30), koje su odgajali u svom imanju u Konektikatu u mirnom, istorijskom gradu Solsberiju.

Imaju i petoro unučadi. Njihov sin Henri ima dvoje dece sa suprugom Tamrin Storm Hoker. Mejmi ima dvoje dece sa suprugom Meharom Setijem.

U međuvremenu, Grejs je nedavno rodila svoje prvo dete sa suprugom, producentom Markom Ronsonom. Što se tiče Luize, ona je najpoznatija po glavnoj ulozi u HBO seriji "The Gilded Age" (Zlatno doba).

Meril Strip
foto: Profimedia

Pored svoje farme u Konektikatu, par je delio prostrano potkrovlje Trajbeka u Njujorku dok ga nisu prodali za 15,8 miliona dolara u januaru 2020. Strip je zatim kupila kuću od 4 miliona dolara u Pasadeni, Kalifornija, u julu 2020.

Meril i Gamera je upoznao njen brat Hari 1978. U to vreme, glumica je oplakivala gubitak svog dečka i kolege iz serije „Lovac na jelene“ Džona Kazalea, koji je te godine preminuo od raka pluća.

Džon Kazale
foto: Profimedia

Strip i Gamer su se venčali iste godine i od tada su svoju vezu držali podalje od očiju javnosti.

Kada su je pitali za tajnu njenog dugog braka, glumica je rekla je za Vog 2002. godine: "Dobra volja i fleksibilnost – i da s vremena na vreme ućuti".

Ona je dodala: "Ne postoji mapa puta kako da podignete porodicu: to su uvek veliki pregovori. Ali imam unutrašnju potrebu da radim i da imam ogromnu podršku i ljubav u svom životu."

Meril Strip, Đavo nosi Pradu
foto: Profimedia

Strip je 2017. dala retke komentare o svom mužu nakon što je prihvatila nagradu za najbolju glumicu, nakon njenog nastupa u filmu "Gvozdena dama".

Na početku svog govora rekla je: "Prvo, zahvaliću se Donu jer kada se zahvalite svom mužu na kraju govora, oni ga pokriju muzikom.

Želim da zna da sve ono što najviše cenim u našim životima je ono što mi je on dao.

Par je stalno bio prisutan na dodeli Oskara, jer je Meril nominovana za rekordnih 21 Oskara, a osvojila je tri.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track