SOFIJA VERGARA VEĆ PREBOLELA RAZVOD Jedna od najlepših žena sveta uhvaćena s UGLEDNIM HIRURGOM koji je već ljubio NJENU KOLEGINICU
Foto: @CelebCandidly / SplashNews.com / Splash / Profimedia

NASTAVILA DALJE

SOFIJA VERGARA VEĆ PREBOLELA RAZVOD Jedna od najlepših žena sveta uhvaćena s UGLEDNIM HIRURGOM koji je već ljubio NJENU KOLEGINICU

Pop kultura -

Čini se da je holivudska glumica Sofija Vergara ponovo u ljubavi... Ako je suditi po najnovijim paparaco fotografijama, lepa Kolumbijka viđena je na sastanku s muškarcem za kog Page Six saznaje da je ortopedski hirurg Džastin Saliman.

51-godišnja glumica i markantni lekar viđeni su kako idu na večeru u Beverli Hilsu u Kaliforniji, a Sofija je za tu prigodu obukla crni čipkasti korset, panralone i štikle. Saliman je bio u farmericama i košulji.

Džastin Saliman
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Sofija Vergara i glumac Džo Manganijelo u julu ove godine objavili su da se razvode nakon sedam godina braka.

Sofija Vergara
foto: @CelebCandidly / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života", rekli su u zajedničkoj izjavi.

Džo Manganijelo, Sofija Vergara
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Džastin je pak ranije bio u braku s glumicom Bri Tarner, koja je glumila u serijama "Grimm" i "The Ugly Truth". Zajedno su bili 10 godina, a imaju dvoje dece. Do razvoda je došlo 2018. godine.

(Kurir.rs/ Page Six)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track