POGRBLJENA U PREUSKOJ HALJINI: Najlepšu ženu sveta napali zbog izdanja NA CRVENOM TEPIHU, jedan detalj svi komentarišu (FOTO)
Foto: Minichiello/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia

SUROVI

POGRBLJENA U PREUSKOJ HALJINI: Najlepšu ženu sveta napali zbog izdanja NA CRVENOM TEPIHU, jedan detalj svi komentarišu (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Monika Beluči (59) pojavila se na 18. Filmskom festivalu u Rimu, a mnogi obožavatelji sada su podeljeni u mišljenju kada je u pitanju izgled italijanske dive.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Anna Maria Tinghino / imago stock&people / Profimedia

Naime, Beluči je prošetala u vrtoglavo visokim štiklama koje mnoge žene ne bi mogle da iznesu, stoga mnogi komentarišu kako je pomoću njih htela da izgleda više i izduži figuru. Uz to, zbog kroja elegantne dugačke haljine glumica je hodala pogrbljeno, a ocrtavao joj se i steznik koji potvrđuje činjenicu da želi da deluje mršavije. Neki tvrde da Monika očajnički pokušava da izgleda mlađe.

Monika Beluči
foto: Elena Vizzoca / Zuma Press / Profimedia

Inače, glumica se na festivalu pojavila ruku pod ruku s dečkom, rediteljem Timom Bartonom.

Par se upoznao pre čak 16 godina, ali izvori bliski njima tvrde da je ljubav planula kad su se susreli na Lumiere Film Festivalu u Lionu. Beluči je poznatom reditelju tada uručila nagradu Lumiere za životno delo.

Podsetimo, njena najpoznatija ljubavna veza bila je s francuskim glumcem Vensanom Kaselom, s kojim se venčala 1999. nakon tri godine veze. Monika i Vensan zajedno su snimili devet filmova i dobili dve ćerke, Devu i Leoni, a razveli su se 2013.

(Kurir.rs/ Stil)

Bonus video:

00:25

Premijera filma Indigo kristal crveni tepih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track