KAO JAJE JAJETU! ISPLIVALA FOTKA NAŠIH POZNATIH GLUMICA IZ MLADOSTI: Dugo su delile krov nad glavom, udale se iste godine
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

najlepše!

KAO JAJE JAJETU! ISPLIVALA FOTKA NAŠIH POZNATIH GLUMICA IZ MLADOSTI: Dugo su delile krov nad glavom, udale se iste godine

Pop kultura -

Nataša Ninković i Nela Mihailović imaju mnogo sličnosti i sudbinski su isprepletane na zanimljiv način.

Glumice Nataša Ninković i Nela Mihailović ostvarile su fantastične karijere i do sada imale mnoge zapažene uloge, a obe su odlično prihvaćene od strane publike.

Nela Mihailovic
foto: Nenad Kostić

Međutim, zanimljivo je i to koliko njih dve liče, što možda nije stvar koja prvo "upada u oči", ali čim se nađu jedna pored druge, to postaje očigledno.

Njih dve spojila je i igra sudbine na neverovatan način, pa su se udale iste godine, Nela za Vladimira Petričevića, a Nataša za Nenada Šarenca.

Nela je jednom prilikom govorila o tome, pa otkrila i da su potpuno različite, uprkos fizičkoj sličnosti, zbog koje su i na poslu imale neobične situacije.

Nataša Ninković
foto: ATA images

- Nataša Ninković i ja smo jako slične verovatno zbog toga što smo crnke i imamo punije usne. Mislim da je to tipski. Međutim, potpuno smo različite. Sećam se, kad nas je profesor Vlada primio na Akademiju, imale smo ultrakratku kosu. Tako iste smo došle na Akademiju. Ona iz Trebinja, ja iz Valjeva - prisetila se glumica jednom prilikom.

Njih dve pored toga što su koleginice, bile su i veoma bliske prijateljice, a čak su i stanovale zajedno godinama.

Nela Mihailović, Nataša Ninković
foto: Marina Lopičić, Ana Paunković

- Živele smo zajedno od treće godine fakulteta, pa sve dok se nismo udale, a udale smo se iste godine. Zajedno smo i krenule u sve to.

Upravo zbog te sličnosti reditelji ih nisu zajedno angažovali u serijama i filmovima.

- Ima reditelja koji je jednom izgovorio: "Pa ne mogu sad da uzmem nju, one su stvarno toliko slične, a treba da igraju potpuno drugačije likove" - ispričala je Nela u emisiji "Kec na jedanaest".

Na Fejsbuku je jednom prilikom isplivala njihova zajednička fotografija iz mlađih dana, a pored toga toga što zaista liče, obe su definitivno bile jedne od najlepših glumica tog vremena.

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track