"PONEKAD IMAMO PROBLEM" Zgodni milioner godinama TRUNUO U ZATVORU, kad se pojavila 3 decenije mlađa devojka, život mu postao BAJKA
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

LJUBAVNA PRIČA

"PONEKAD IMAMO PROBLEM" Zgodni milioner godinama TRUNUO U ZATVORU, kad se pojavila 3 decenije mlađa devojka, život mu postao BAJKA

Pop kultura -

Italijanski preduzetnik, influenser i di-džej Đanluka Vaki nedavno je proslavio svoj 56. rođendan, a na žalost mnogih žena i dalje je u srećnoj vezi s 27 godina mlađom devojkom Šeron Fonseko.

Iako su im na početku mnogi predviđali brzi kraj, on je sada otkrio da im je veza jača nego ikada.

Influenser je nedavno gostovao u podkastu "Human Of Interest", gde je otkrio kako se on i njegova partnerka slažu i razuverio brojne koji ne veruju u njihovu ljubav.

Đanluka Vaki
foto: IPA/Mimmo Carriero / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Jedina stvar zbog koje mogu da se osećam loše je to što znam da se Šeron i Blu ne osećaju dobro zbog nečega što ja radim. Srećan sam što je Šeron osoba koja ima mudrost koja nije tipična za njene godine, tako da se neće osećati loše zbog nečega što i nije važno", rekao je italijanski preduzetnik.

Par se upoznao u Majamiju 2018. na snimanju jednog muzičkog spota, a on joj je predložio da ga, bez obaveza, prati u njegovim avanturama. Međutim, veza bez obaveza ubrzo je postala prava veza, a Đanluka se do ušiju zaljubio u 27 godina mlađu Šeron.

Đanluka Vaki, vakcinacija, Sajam
foto: Stefan Stojanović

Đanluka kaže da se on i njegova izabranica često ne svađaju, iako su totalne suprotnosti.

"Svađamo se vrlo malo. Ako se ponekad svađamo, više razgovaramo o načinima kako da svoju ljutnju izrazimo. Ja sam vulkan, ja sam čovek koji eksplodira u sekundi, a ona je totalna suprotnost. Ponekad imamo problem u smislu da ja eksplodiram i eksplozija traje 30 sekundi i onda nastavim dalje s osmehom. Ona vidi tu eksploziju i tužna je tri dana. Ali na kraju, moramo da shvatimo da nismo svi jednaki, a ja svaki dan učim da prihvatim da nas dvoje nismo isti", rekao je zgodni Italijan.

Đanluka je istakao da je pre Šeron bio zadovoljan svojim načinom života, ali da se s njom smirio i to je razlog zašto je ona majka njegove ćerke.

"Stalo mi je da imam potpun život. Uvek sam bio fokusiran samo na sebe, ali onda sam poželeo novac koji imam da podelim sa svojom porodicom koju sada imam", dodao je za kraj.

Podsetimo, zgodni milioner bio je šef kompanije za proizvodnju auto-prikolica i član Upravnog odbora farmaceutske kompanije Fin Vacchi Finanziaria Vacchi. Međutim, nije mu baš sve u životu išlo kao po loju. Nakon jednog propalog posla i propasti kompanije, u čiji je bankrot bio umešan, osuđen je na zatvorsku kaznu od 3,5 godine.

Zbog duga od 10,5 miliona evra banka mu je zaplenila luksuzne i raskošne vile i jahte, no on tome nije pridavao puno važnosti.

"Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug", izjavio je ranije Đanluka, čija porodica poseduje farmaceutsku kompaniju

Šeron i Đanluka upoznali su se pre četiri godine na snimanju jednog muzičkog spota, a milioner je priznao kako ga je Šeron na prvi pogled opčinila svojim neverovatnim seksepilom.

Đanluka je u nekoliko prilika rekao kako ih nimalo ne brine i ne smeta im razlika od 28 godina, te izjavio da on ima energiju 15-godišnjaka.

"Šeron uopšte ne smeta razlika u godinama. Iako imam ovu sedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dečaka", izjavio je u jednom od pređašnjih intervjua za magazin Hello!.

Par uskoro planira i da proširi svoju porodicu, a Šeron je izjavila kako jedva čeka drugo dete.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:23

ĐANLUKA VAKI STIGAO NA REVAKCINACIJU U BEOGRAD I OSTAJE 2 DANA: Italijanski milioner otkrio da ima SRPSKE korene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track