BILO JE JASNO DA JE ON UZROK VELIKE SVAĐE: Vilijam i Kejt imali OZBILJNU KRIZU u vezi! Nakon 12 godina otkriven i PRAVI RAZLOG
Foto: Printscreen

NIJE SVE BAJKOVITO

BILO JE JASNO DA JE ON UZROK VELIKE SVAĐE: Vilijam i Kejt imali OZBILJNU KRIZU u vezi! Nakon 12 godina otkriven i PRAVI RAZLOG

Pop kultura -

U aprilu su princ Vilijam i Kejt Midlton proslavili 12. godišnjicu braka, a par je svoju vezu ozvaničio istorijskom ceremonijom 2011. godine.

Od tada su dobili troje dece, a trenutno je očigledno kako su zajedno izuzetno srećni.

No, njihov odnos nije oduvek bio bajkovit. Naime, par se kratko razdvojio u aprilu 2007. godine, četiri godine nakon početka veze što je vidno šokiralo javnost.

Kejt Midlton
foto: Printscreen YT

Smatra se da je jedan od razloga za tu odluku bila Vilijamova odluka da ne provede Novu godinu sa njenom porodicom 2006. godine.

Navodno je to podstaklo par da ozbiljno preispita svoj odnos i na kraju odluči da uzme pauzu.

Kejtin kolega rekao je za Mirror kako je u to vreme primetio da Kejt prima poziv na parkingu kancelarije u Londonu.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Bilo je jasno da je Vilijam razlog velike svađe. Sredinom dana šetala je parkingom izvan kancelarije s mobilnim telefonom. Nekoliko ju je ljudi primetilo u tom izdanju jer je to poprilično neobična stvar. Namerno je izašla napolje kako je ne bismo čuli."

Objasnio je kako je Kejt hodala gore-dole i pritom izgledala tužno, kao da se u tom trenutku nalazi usred svađe, ali nije plakala.

princ Vilijam
foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

"Sada je jasno o čemu se radilo. Kad se vratila u kancelariju, nije rekla ništa. Nismo tada ništa mislili o tome, ali kad razmislim, taj poziv je definitivno bio jedna velika svađa", rekao je njen kolega.

Ljubavna priča Vilijama i Kejt započela je kada su se upoznali na Unoverzitetu u Sejnt Endrusu u Škotskoj u septembru 2001. godine, gde su oboje živeli u studentskom domu St. Salvator's Hall.

Kejt Midlton
foto: Printscreen

Nakon što su počeli kao prijatelji, godinu dana potom usledio je romantičan odnos, a prvi put su zajedno viđeni dve godine kasnije kada je Kejt bila pratnja Vilijamu na porodičnom skijaškom odmoru u Klostersu u Švajcarskoj.

(Kurir.rs/Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track