"UŠUNJAO SAM SE I VIDEO 4 STOPALA KOJA VIRE ISPOD JORGANA" glumac DETALJNO opisao kako je devojku uhvatio u krevetu s kolegom
Foto: RAAK/WAGNER_AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U MEMOARIMA

"UŠUNJAO SAM SE I VIDEO 4 STOPALA KOJA VIRE ISPOD JORGANA" glumac DETALJNO opisao kako je devojku uhvatio u krevetu s kolegom

Pop kultura -

Džon Stamos tvrdi da je uhvatio svoju bivšu devojku i model Teri Kopli u krevetu s bivšim glumcem Tonijem Dancom tokom njihove kratkotrajne romanse 80-ih.

Ovo je samo jedna od zanimljivosti koju otkriva u svojim memoarima "If You Would Have Told Me”, koji su izašli u utorak.

"Zovem je s ulice, ali devojka koja se javljala odmah, sada mi daje signale da je zauzeta”, napisao je Stamos (60) u odlomku za Entertainment Weekly.

Teri Kopli
foto: Hollywood To You / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Kad dođem kući, zovem je tokom dana i uveče. Nema odgovora. Čudno. Prešli smo s telefoniranja svakih nekoliko sati na tišinu.”

U početku se Stamos nije obazirao na odsutnost Kopli jer je mislio da je zauzeta poslom, ali počeo je da se brine kako je vreme prolazilo. Prisetio se da je njen bivši muž bio u gradu, pa je Stamos odlučio da sedne u automobil i odveze se do nje.

Džon Stamos
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada je došao, Stamos je otkrio da u kući "nema upaljenih svetala” i da "kroz prozor ne vidi kretanje” iako je automobil bio parkiran na prilazu.

„Crni Porše 365 Speedster iz 1957, starinski kabriolet. Čudno. Odšunjao sam se do auta dok mi se želudac stiskao i pogledao unutra. Tu su četka za kosu, ključevi, bokserske rukavice i napola odmotan poster moje devojke, jedva pokrivene belim čaršavom. Vidi se pola njene zadnjice. Nikad pre nisam video ovaj poster”, piše Stamos.

Otišao je do gostinjske kuće u zadnjem dvorištu jer se sećao da je on znao s Kopli tamo da spava, a potom je imao šta da vidi.

"Roletne su spuštene, ali su vrata bila malo otvorena. Zavirio sam unutra i video četiri stopala kako vire iz otrcanog jorgana s cvetnim dezenom koji me je nekad grejao.”

„Moja mala plesačica je u krevetu s gospodinom Porsche Speedsterom. Oni spavaju. Ne mogu da kažem ko je on, ali prepoznajem Teri jedva prekrivenu čaršavima. Pokušavam da zadržim suze. Vreme se usporava dok se ne smrznem. Ne mogu da dišem. Nekoliko suza mi klizi niz lice i to me ljuti”, piše Stamos.

Stamos je odlučio da će pobeći, ali ne pre nego što ukrade poster iz misterioznog automobila.

„Buljio sam u dvodimenzionalnu poluobučenu ženu za koju sam mislio da je poznajem. Potpisala je poster s malenim srcima, ‘Moj dragi Toni, voleću te zauvek. Teri‘”, na šta se Stamos pitao ko je Toni.

Tek kad se vozio kući, Stamos je shvatio da je to „ime njegovog suparnika.”

Zvezda serije „Grandfathered” otkrila je i da je „mrzeo” bivšu suprugu Rebeku Romijn (50) nakon njihovog gadnog razvoda 2005. godine.

Stamos je otkrio i da ga je kao dete seksualno napala njegova dadilja.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja