OTKRIVEN PRAVI RAZLOG RASKIDA IRINE ŠAJK I SLAVNOG SPORTISTE KOJI JE VELIKI ZAVODNIK: "On ju je jako privukao, a onda..."
Foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OVO JE RAZLOG

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG RASKIDA IRINE ŠAJK I SLAVNOG SPORTISTE KOJI JE VELIKI ZAVODNIK: "On ju je jako privukao, a onda..."

Pop kultura -

Saznalo se pre dva dana ono što se dugo nagađalo- da su Irina Šajk i Tom Brejdi raskinuli nakon samo tri meseca veze. Otkriven je sad razlog kraha ove romanse. Zna se i u kakvom su odnosu bivši partneri.

"Oboje imaju mnogo obaveza i sve je bilo teže da budu u istom gradu u isto vreme", rekao je izvor za People i napomenuo da Irina Šajk ima samo najlepše reči za Toma Brejdija:

"Irinu je Tom jako privukao. Volela je da izlazi sa njim. To joj je prijalo. Bilo je zabavno da putuju kako bi se videli. Na kraju je samo propalo".

Irina Šajk
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Drugi insajder je dodao da su manekenka i zvezda američkog fudbala ostali prijatelji: "Nema nikakve drame".

Za vezu Irine i Brejdija saznalo se u maju kada su oboje bili zvanice na venčanju, navodno ga je ona jurila ne bi li je primetio, ali je njen portparol to demantovao. U julu su viđeni zajedno i tada se saznalo da su proveli noć zajedno kao i da je Tom inicirao sve.

Tom Brejdi
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Brejdi se od Žizel Bindšen razveo prošle godine, posle 13 godina braka, i zajednički se staraju o ćerki Vivijen i sinu Benaždaminu. I Irina Šajk i njen bivši verenik Bredli Kuper dele starateljstvo nad ćerkom Li.

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Steve Connolly / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kuper je sada u vezi sa Điđi Hadid, ali je izvor ranije rekao da i on i Irina ostavlajju otvorenu opciju da jednom ponovo budu u ljubavnoj vezi.

Irina Šajk je nakon vesti o raskidu bila na večeri sa Emili Ratajkovski.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track