KIM PROSLAVILA 43. ROĐENDAN: Na proslavu pozvala i NJU, a fanovi je RAZAPELI na mrežama! "Zašto je ona morala da bude tu"? (FOTO)
Foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

nije baš omiljena

KIM PROSLAVILA 43. ROĐENDAN: Na proslavu pozvala i NJU, a fanovi je RAZAPELI na mrežama! "Zašto je ona morala da bude tu"? (FOTO)

Pop kultura -

Kim Kardašijan proslavila je 43. rođendan u jednom luksuznom restoranu na Beverli Hilsu, ali jednim je potezom razočarala svoje obožavatelje.

Pozvala je brojne poznate face uključujući Hejli Biber, Loren Sančez i Ivanku Tramp.

Kim je na svom profilu na Instagramu objavila deo slavljeničke atmosfere i objavila fotografije na kojima je okružena članovima porodice i slavnim prijateljima, uključujući njenu majku Kris Džener, sestre Kloi Kardašijan, Kendal Džener i Kajli Džener.

"Blagoslovljena sam jer sam osvojila džekpot s ovim prijateljima! Nisam mogla ni da sanjam da ću biti toliko srećna što ove devojke mogu zvati svojim prijateljicama. Hvala svima na ljubavi povodom mog rođendana", napisala je Kim uz objavu.

Na proslavi je nosila crvenu haljinu koja je savršeno istakla njene obline, a na poklon je dobila tortu ukrašenu prikazom naslovnice časopisa Fortune na čijoj je naslovnici bila, a koji ju je uvrstio među 100 najmoćnijih žena na svetu.

Kim je povodom rođendana dobila hiljadu čestitki svojih obožavatelja, ali neki su je u komentarima kritikovali zbog prijateljstva s Ivankom Tramp, ćerkom bivšeg predsednika SAD-a i pitali se šta ona radi na njenoj proslavi, no rijaliti zvezda na takve se komentare nije obazirala i odlučila ih je ignorisati.

"Kim, zašto je Ivanka ovde?", "Je li to Ivanka?", "Samo ne Ivanka", "Ivanka je bila, baš slatko... Ili ne", "Stvarno Ivanka?", neki su od komentara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja