BRSTINA PRIVATNI ŽIVOT KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Ženu pokazao samo jednom, a njegovog sina gledali ste u POPULARNOJ SERIJI (FOTO)
Foto: Dado Đilas

možda niste znali

BRSTINA PRIVATNI ŽIVOT KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Ženu pokazao samo jednom, a njegovog sina gledali ste u POPULARNOJ SERIJI (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Branimir Brstina jasan je u nameri da svoj život drži dalje od znatiželjnih očiju javnosti. Njegova višedecenijska karijera nije uticala na njegovu odluku, te su intervjui poznatog glumca prava retkost.

Branimir Brstina
foto: Stefan Jokić

Iako nije tajna da je dugi niz godina u skladnom braku iz kojeg ima ćerku i sina, supruga Branimira Brstine nikada se nije pojavila u javnosti, sve do sinoć kada su zajedno došli na premijeru filma "Čuvari formule" Dragana Bjelogrlića. Ovo je bio prvi put da su se pojavili zajedno u javnosti.

O životu njegove supruge se apsolutno ništa ne zna osim činjenice koja je očigledna, a to je da sa popularnim glumcem uspešno održava brak više od tri decenije i da je krasi izuzetna lepota.

premijera filma, Čuvari formule, Branimir Brstina
foto: Damir Dervišagić

Prisutni su bili oduševljeni kada se između redova bioskopske sale prošetao glumac u društu supruge užurbano tražeći mesto, a čuli su se komentari kako je ona prava dama.

Đuro Brstina
foto: Damir Dervišagić

Glumac se u javnosti samo jednom pojavio sa ćerkom na jednom kulturnom događaju, dok je najmlađi član porodice Brstina, Đuro poznat široj javnosti. Ranije se bavio košarkom da bi se preusmerio na glumu, a gledaoci su ga upoznali u seriji "Žigosani u reketu".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:29

POZNATI GLUMAC O POSTAVLJANJU GRANICA: U emisiji Pusti brigu otkrio šta je ključno kada je reč O GLUMI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track