PIKEU SE ZBOG OVOG SNIMKA RUGA SAD CEO SVET: Zbog NEVIĐENOG PEHA svi smatraju da ga je sustigla KAZNA što je prevario Šakiru FOTO
Foto: Printscreen TikTok

DOŽIVEO PEH

PIKEU SE ZBOG OVOG SNIMKA RUGA SAD CEO SVET: Zbog NEVIĐENOG PEHA svi smatraju da ga je sustigla KAZNA što je prevario Šakiru FOTO

Pop kultura -

Đerar Pike (36) prošle godine se oprostio od fudbala, ali više se pisalo o tome da je bio neveran dugogodišnjoj partnerki, pevačici Šakiri (46). Ranije je osnovao fudbalsko takmičenje Kings League, a kada je ovih dana predstavljao koncept, pao je s pozornice dok je hodao prema navijaču koji je držao njegov dres.

Sve se dogodilo brzo, pao je u rupu kraj bine koja je bila duboka više od dva metra. To je bilo i više nego dovoljno da mu se na društvenim mrežama krenu rugati i govoriti kako ga je sustigla karma.

Šakirini obožavatelji nisu mu oprostili to što ju je prevario sa Klarom Čijom Marti, s kojom je trenutno u vezi.

Klara Čija Marti, Žerar Pike, Đerar Pike
foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

Podsećamo, Šakira i Pike prekinuli su prošle godine, nakon što se Šakira vratila s puta i shvatila da je neko jeo pekmez iz frižidera, kojeg niko osim nje nije voleo. Odmah je pomislila kako je vara, a nakon razlaza počeli su javno da se prepucavaju.

Šakira
foto: Mega/BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posvetila mu je pesmu 'Bzrp Music Sessions, Vol. 53', koja je postala svetski hit. Nakon toga je u pesmi 'El Jefe' oplela po bivšem svekru. Pike i Šakira nikad se nisu venčali, a u vezi su dobili dvoje dece, sinove Milana i Sašu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track