OGLASIO SE BIVŠI MUŽ BRITNI SPIRS: Evo šta kaže o njenim bombastičnim memoarima! Ove 2 njegove rečenice sada ODJEKUJU širom sveta
Foto: Profimedia

ima njegovu podršku

OGLASIO SE BIVŠI MUŽ BRITNI SPIRS: Evo šta kaže o njenim bombastičnim memoarima! Ove 2 njegove rečenice sada ODJEKUJU širom sveta

Pop kultura -

Bivši muž pevačice Britni Spirs prokomentarisao je njene memoare objavljene pre dva dana (24. oktobar). Sem Asgari je knjigu"The Woman in Me" u kojoj je pevačica iznela niz detalja iz privatnog života, karijere i njegovog braka ocenio sa nekoliko rečenica. Da li je jedan detalj uticao na njegove komentare?

"To me je namejalo, da budem iskren. Tako sam ponosan na nju i nadam se da će osvojiti svet", izjavio je Sem Asgari.

Sem Asgari
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Važno je reći da je Britni Spirs (41) završila memoare pre nego što je Asgari (29) podneo zahtev za razvod u avgustu, posle 14 meseci braka, u knjizi nema ničega o kraju njihove veze.

Izvori su prethodno za Page six rekli da je princeza popa "dala poslednju reč" izdavačima dve nedelje pre nego što je raskinula sa bivšim fitnes modelom.

Sve ono što piše u knjizi Britni Spirs o Semu Asgariju je pohvalno, ona ga je čak nazvala DAROM OD BOGA.

Britni Spirs, Sem Azgari
foto: Printscreen/Instagram

"Poštujem to koliko je stabilan. Volim što čak ni ne pije", napisala je i opisala njihov prvi susret u oktobru 2016. na snimanju njenog spota za pesmu "Slumber Party". Rekla je da je odmah bila oduševljena zgodnim Irancem.

"Znala sam da ga odmah želim u svom živo. Hemija je početku bila "luda". Nismo mogli da odvojimo ruke jedno od drugog", poručila je. Zabavljali su se šest godine, a onda su se venčali u junu 2022.

Sem Asgari, Britni Spirs
foto: Profimedia

Bilo je glasina da je razlog razvoda njena preljuba, što su njeni predstavnici za štampu više puta demantovali. Pisalo se i da joj je pretio da će otkriti detalje o njoj ukoliko se ne prepravi njihov predbračni ugovor što je on negirao. "Sem ju je uvek podržavao i podržavaće je", rekao je njegov portparol. Branio ju je kada je Donald Tramp junior ismevao njenu pesmu "Toxic".

Sam Asghari, Britni Spirs
foto: Instagram/samasghari

Sem Asgari neće zaraditi ni centa od memoara koji su na prvom mestu po prodaji na Amazonu i na putu su da postanu jedan od najprodavanijih memoara slavnih svih vremena.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:10

BRITNI RAŠČUPANA I RAZMAZANA! FANOVI SE ZNOJE OD BRIGE: Pevačica tvrdi da je dobro, oni joj zbog ovog SNIMKA NE VERUJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track