GARDEROBER SOFIJE VERGARE JE DA TI PAMET STANE: O ovome svaka žena MAŠTA, a zbog jedne stvari u njemu svima PADA VILICA (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

ČITAVA PROSTORIJA

GARDEROBER SOFIJE VERGARE JE DA TI PAMET STANE: O ovome svaka žena MAŠTA, a zbog jedne stvari u njemu svima PADA VILICA (FOTO)

Pop kultura -

Sofija Vergara obradovala je svoje pratioce na Instagramu s dvema novim objavama koje je podelila. U njenom luksuznom domu posetile su je bivše kolege iz serije "Moderna porodica", po kojoj je postala planetarno poznata.

Džuli Bouven, Džesi Tajler Ferguson i njegov suprug Džastin Mikita divili su se skupocenom ormaru Sofije koji čini jedna cela prostorija, a urnebesne fotografije nasmejale su njene pratioce.

Džesi i Džuli gledali su šta se sve nalazi na policama i na velikom ostrvu u sredini sobe, a Džesijev se suprug se za to vreme fotografisao sa Sofijinim brojnim cipelama.

''Popodne s mojim najdražim ljudima na svetu, vratite se brzo, nedostajali ste mi'', napisala je srećna Vergara uz fotografije na kojima se grle.

Sofija Vergara
foto: Printscreen Instagram

A dok su se oni divili svemu u ormaru, pratioci su primetili nešto drugo. Naime, Sofija na ostrvu ima svoju uramljenu fotografiju u toplesu crno-bele boje, a pored nje se nalaze i fotografije iz detinjstva.

Džastin Mikita
foto: Printscreen Instagram

Inače, ''Moderna porodica'' je sitkom koji je osvojio gledaoce širom sveta, a ova glumačka ekipa uz dobro poznate druge kolege seriju je snimala od 2009. do 2020. godine.

Džo Manganijelo, Sofija Vergara
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Podsetimo, Vergara se nedavno razvela od dugogodišnjeg supruga Džoa Manganijela. "Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života", poručili su u zajedničkoj izjavi.

Bivši supružnici nemaju decu, a Sofija iz prethodnog braka sa Džoom Gonzalezom ima 32-godišnjeg sina Manola.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Seka Aleksić pokazala luks garderober! Ceo zid sa cipelama, torbe, haljine...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track