METJU PERI POBEDIO BRUSA VILISA U OPKLADI: Čendler uspeo da natera kolegu da glumi u "Prijateljima", a oko ovoga su se kladili!
Foto: Warner / AFP / Profimedia

evo šta se desilo

METJU PERI POBEDIO BRUSA VILISA U OPKLADI: Čendler uspeo da natera kolegu da glumi u "Prijateljima", a oko ovoga su se kladili!

Pop kultura -

Svet je šokirala vest o smrti glumca Metjua Perija, koji je otelotvorio lik voljenog Čendlera Binga u Prijateljima. Glumac je pronađen mrtav u đakuziju, a sumnja se da je imao srčani udar, nakon čega se udavio. Imao je 54 godine.

Kako su sezone Prijatelja prolazile, sve više holivudskih zvezda je gostovalo u seriji. Među njima je i Brus Vilis, koji se već neko vreme bori sa demencijom. Vilis se pojavio u tri epizode u šestoj sezoni popularne serije kao Pol Stivens, otac studentkinje sa kojom je Ros započeo vezu.

Brus Vilis
foto: Warner / AFP / Profimedia

U međuvremenu, Rejčel se spetljala sa njim, pa se Vilis, za razliku od nekih drugih gostiju, pojavio u čak tri epizode. I sve to – zbog opklade?

Metju Peri je jednom rekao da je Vilis gostovao u "Prijateljima" jer je izgubio opkladu. Peri je u svojim memoarima naveo da su on i Vilis bili veoma dobri prijatelji od trenutka kada su se upoznali na snimanju filma „Ubica mekog srca“.

Vilis je, napisao je Peri, bio uz njega kroz teška vremena i borbu protiv zavisnosti.

- Bila je velika razlika između mene i Brusa. On je bio član partije, a ja zavisnik. Mogao je da se 'isključi'. Mogao je da se zabavlja po ceo dan, ali onda bi dobio scenario kao što je 'Šesto čulo' i sve zaustavio. On nema taj gen, nije zavisnik - napisao je Peri u svojim memoarima.

- Bez obzira na žurku, svi smo bili profesionalci na snimanju - dodao je on. Brus i Met su se kladili oko filma 'Ubica mekog srca'. Vilis nije bio siguran da li će film biti uspešan, Peri mu je rekao da će biti. I oni su se kladili. Ako Peri pobedi, Vilis mora da glumi u Prijateljima, te smo tako dobili priliku da poznatog glumca vidimop u kultnoj seriji.

(Kurir.rs/24sata.rs)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track