LEGENDARNE SCENE IZ "PRIJATELJA" KOJE SMO SVI OBOŽAVALI: Sada sve ima drugačiji smisao, a jedna posebno BOLI i kida (VIDEO)
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

tuga

LEGENDARNE SCENE IZ "PRIJATELJA" KOJE SMO SVI OBOŽAVALI: Sada sve ima drugačiji smisao, a jedna posebno BOLI i kida (VIDEO)

Pop kultura -

Pre vesti o smrti Metjua Perija (54) ove scene iz serije "Prijatelji" imale su sasvim drugačiji smisao. Ali život ume da na najtužniji način iskopira scenario. Više puta se dešavalo da glumci dožive ono što im se desilo na malim ekranima ili ono što su izgovorili pred televizijskom publikom.

Metju Peri, Prijatelji, Met Leblank, Kortni Koks, Dženifer Aniston
foto: Warner / AFP / Profimedia

Sitkom "Prijatelji" koji se ovih dana reprizira na našim TV ekranima, premijerno se prikazivao do 1994. do 2004. godine. Šest glavnih junaka bili su poput kućnih prijatelja miliona gledala širom sveta. Primera radi, finalnu epizodu poslednje 10. sezone geldalo je 500 miliona ljudi.

Metju Peri glumio je majstora sarkazma, beskrajno duhovitog i emotivnog Čendlera Binga. Ljubitelji sitkoma, a takvih je mnogo, nakon vesti da je glumac preminuo, ove scene gledaju sa dosta tuge i bola.

"Čendler nije tu"

Na društvenim mrežama komentariše se da su ove scene proročke. Fibi Bufe (Lisa Kudrou) tako kaže da se njih šestor dugo nisu okupili, Monika Geler (Korni Kosk) poručuje da su stalno zajedno, a Rejčel Grin (Dženifer Aniston): "Mon,, Lendler nije ovde".

Scena koje slama srce

Tu je i posebna scena Džoija (Metju Leblank) i Čendlera, kao i kadar prazne fotelje gde je Bong sedeo dok je delio stan sa svojim prijateljem.

Ovaj kadar rastužio je mnoge, jer kažu da upravo ova scena oslikava odlazak Metjua Perija.

"Pretpostavljam da ću ja umreti prvi"

Izdvaja se i scena kada je Čendler svojim prijateljima među kojima je bio i Ros Geler (Dejvid Švimer) koji se juče prvi put pojavio u javnosti nakon tragične vesti, rekao: "Pretpostavlajm da ću ja umreti prvi", što se i dogodilo.

Brojni fanovi opraštaju se od slavnog Metjua Perija.

Podsećaju i na njegov jedinstveni humor koji je dolazio do izražaja i iza kulisa na snimanju serije.

I mnogi ga takvog pamte, kao najduhovitiju osobu.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track