ROBERTA DE NIRA TUŽILA BIVŠA ASISTENTKINJA: Slavni glumac suočava se s optužbama za polnu diskriminaciju i seksualno uznemiravanje
Foto: Profimedia

VEĆ SU BILI NA SUDU

ROBERTA DE NIRA TUŽILA BIVŠA ASISTENTKINJA: Slavni glumac suočava se s optužbama za polnu diskriminaciju i seksualno uznemiravanje

Pop kultura -

Čuveni glumac Robert de Niro pojavio se juče na Saveznom sudu na Menhetnu, jer je bivša asistentkinja podnela protiv njega niz tužbi među kojima su i one zbog polne diskriminacije i seksualnog uznemiravanja. Holivudska zvezda svedočila je prvog dana suđenja. Grejem Kejsi Robinson sarađivala je sa Robertom de Nirom godinama.

Robert de Niro vodio je prvi sudski spor protiv bivše asistentkinje 2019. kada ju je njegova producentska kuća tužila zbog navodne krađe, gledanja Netflix programa satima na poslu i pljačke De Nirovih "miliona milja letova".

Robert de Niro
foto: AP/Andy Kropa

Odustala je tada od kontratužbe (od 12 miliona dolara) zbog polne diskriminacije i seksualnog uznemiravanja i niza loših postupaka kojima je, prema sopstvenim rečima, bila izložena tokom decenijske saradnje sa Robertom de Nirom, piše Daily mail.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track