IMA DA BUDE KAO ŠTAPIĆ: Hristina Popović se ugojila kad je imala 12 godina, a POTEZ NJENE MAME SONJE mnoge roditelje bi ŠOKIRAO
Foto: Zorana Jevtić

ISKRENO

IMA DA BUDE KAO ŠTAPIĆ: Hristina Popović se ugojila kad je imala 12 godina, a POTEZ NJENE MAME SONJE mnoge roditelje bi ŠOKIRAO

Pop kultura -

Glumica Hristina Popović ne pojavljuje se često u javnosti, a uspela je i da svoju intimu sačuva za sebe. Najviše vremena provodi u društvu svoje ćerke Luče, te zajedno sa njom obilazi sve delove sveta.

Od ranog detinjstva je obilazila svet, budući da je njena majka balerina, koreografkinja i pozorišna rediteljka, Sonja Vukićević nastupala širom sveta.

Hristina Popović
foto: Damir Dervišagoić

Umetnice su se u podkastu "Mamazjanija" prisetile najdramatičnijih i najupečatljivijih momenata iz Hristininog detinjstva i bez zadrške pričale o životu ispunjenom putovanjima, umetnošću, iskrenošću, o tome kako su njih dve i devojčice Luča – Hristinina ćerka i Sonjina unuka – nerazdvojni ženski tim.

Sonja je otkrila da je Hristina proputovala Evropu još kao dete i to dva puta.

- Proputovala je dva puta Evropu, od svoje druge do desete godine - rekla je Sonja, koja je potvrdila da je svojoj naslednici uvek davala punu slobodu.

Sonja Vukićević
foto: Damir Dervišagić

- Meni je značilo njeno poverenje. Iz poverenja roditelja se rađa samopuzdanje roditelja. Mama je imala mrežu, ona ne vozi ali se stalno vozila taksijem. Taksisti su joj dojavljivali gde sam. Ja sam vozila rolšule, a oni su bili njena obaveštajna služba. Ranije je bilo malo taksista, pa su je svi znali - dodala je Hristina.

Glumica je otrkila i da je zahvaljujući poverenju svoje majke, rano počela da izlazi i to u društvu majčinih prijatelja. Pričajujući o tinejdžerskom dobu Hristina je otkrila i kako je njena majka reagovala kad se ugojila, a verujemo da bi ovaj potez šokirao mnoge roditelje.

Hristina Popović
foto: Nemanja Nikolić

- Počela sam da izlazim za mamom. Nisam ekstrovertna i ne volim da izlazim. Kačila sam se na njenu ekipu i kao tinejdžerka sam imala privilegiju da izlazim na žurke. Zato što je mama balerina rekla da sam se strašno ugojila dok sam bila u Nemačkoj. I onda je rekla, ko je bio Zipa Joma i Luna Lu, pa hajde da je odvedemo na tehno žurku, ima da bude kao štapić. I tako me stave na majčin recept za dovođenje linije u red. Majčin recept za dovođenje linije u red su bile žurke. Tako sam ja sa 12 godina otišla na prvu žurku - kaže Hristina.

(Kurir.rs/Zadoboljna)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track