POSLE PONIŽENJA U "PRIJATELJIMA" HTEO SAM DA NAPUSTIM SVE, A METJU ME JE SPASAO: Glumac otkrio DETALJ o Periju koji niko nije znao
Foto: Printscreen YouTube

evo šta se desilo

POSLE PONIŽENJA U "PRIJATELJIMA" HTEO SAM DA NAPUSTIM SVE, A METJU ME JE SPASAO: Glumac otkrio DETALJ o Periju koji niko nije znao

Pop kultura -

Mnogo uspomena ostalo je iza glumca Metjua Perija, mnogo nepoznatih detalja otkrivaju njegovi prijatelji i kolege među kojima je Džon Stamos koji se pojavio u devetoj sezoni "Prijatelja" i uverio se kakav je čovek bio Čendler Bing.

Džon Stamos glumio je u "Prijateljima" potencijalnog donora sperme koji je trebalo da pomogne Moniki Geler (Kortni Koks) i Čendleru Bingu (Metju Peri) da postanu roditelji. Doživeo je neprijatno iskustvo na snimanju pred publikom u studiju.

Metju Peri
foto: Printscreen

- Stajao je iza pozornice, spremao se za moj izlazak na scenu, i Met mi je šapnuo: "Publika će poludeti kada te vidi! Pripremi se za vrisak" - prisetio se Stamos na Instagramu, objavivši snimak scene iz 2003. godine.

Metju Peri
foto: Printscreen

- Prolazim kroz vrata... tišina. Bilo mi je tako neprijatno - nastavio je Stamos koji je nakon snimanja otišao u šminkernicu i pomišljao da napusti šou-biznis. Ali je Metju Peri stao pred publiku i poručio: “’Dame i gospodo, pozdravite Džona Stamosa! Verovatno ga niste prepoznali jer mnogo bolje izgleda uživo!".

Divan gest Metjua Perija mnogo je značio Stamosu, i mnogo govori o tome kakav čovek je bio glumac koji na je nedavno napustio. Podsetimo, pronađen je mrtav 28. oktobra u đakuziju na imanju u Los Anđelesu gde je živeo poslednje tri godine. Sumnja se da se utopio zbog srčanog udara. Čekaju se rezultati toksikoloških analiza.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track