PUKLA TIKVA IZMEĐU BEKAMA I PRINCA HARIJA: Fudbaler POBESNEO zbog jedne stvari, nema ništa OD POMIRENJA
Foto: Shutterstock

KRAJ PRIJATELJSTVA

PUKLA TIKVA IZMEĐU BEKAMA I PRINCA HARIJA: Fudbaler POBESNEO zbog jedne stvari, nema ništa OD POMIRENJA

Pop kultura -

Iako odnedavno više nije tako, postojalo je vreme kada su princ Hari i Dejvid Bekam uživali u čvrstom prijateljstvu.

Dejvid i njegova supruga Viktorija Bekam bili su pozvani da prisustvuju Harijevom venčanju s Megan Markl u maju 2018. godine, a iste godine je Hari zamolio Dejvida da postane ambasador Sydney Invictus igara - što je bivši fudbaler rado prihvatio.

Dejvid i Viktorija Bekam na venčanju princa Harija i Megan Markl
Dejvid i Viktorija Bekam na venčanju princa Harija i Megan Marklfoto: Profimedia

Međutim, odnedavno situacija izgleda znatno drugačije. Dejvid i Viktorija su ohladili svoja prijateljstva sa Saseksima nakon što su najavili svoju odluku o povlačenju s kraljevskih dužnosti.

Takođe, šokantni komentari koje je par izneo o kraljevskoj porodici, nakon odstupanja, samo su dodatno produbili udaljenost između njih.

Megan Markl, princ Hari
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Zatim je u maju 2023. godine dvorski izvor potvrdio da je prijateljstvo mrtvo kad su Bekamovi optuženi da su puštali razne priče o Hariju i Megan.

Izvor je rekao Mail on Sunday-u da je Dejvid bio "apsolutno besan" nakon što su optužbe navodno letele tokom napetog telefonskog razgovora između parova, a "sada je malo verovatno da će se pomiriti", tvrdi izvor.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kasnije je izjavio: "Kad god sam tokom svoje karijere bio upitan da učinim nešto u vezi s kraljevskom porodicom, Njenim Veličanstvom, prinčevima i našim aktuelnim kraljem, uvek sam bio vrlo voljan to da učinim."

"Odrastao sam u porodici koja je bila pristalica kraljevske porodice. Danas razmišljam o svojim dedama i bakama jer da su oni živi, sigurno bi bili ovde, stoga je lepo biti ovde i zajedno s drugima proslaviti život Njenog Veličanstva i nasleđe koje ona ostavlja."

princ Hari
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

S obzirom na prekinuto prijateljstvo s Harijem, sada je Dejvid odlučio da podrži kralja Čarlsa i jednu od svojih glavnih strasti.

Bivša engleska fudbalska zvezda navodno je prihvatila poziv na večeru s Čarlsom kako bi razgovarali o mogućnosti da postane ambasador za "Kraljevsku fondaciju", organizaciju koju je osnovao kralj kako bi pomogla mladim ljudima da stiču veštine.

Ako preuzme tu poziciju, to će podsećati na ulogu koju je ranije imao za Harijeve Invictus igre.

Dejvid Bekam
foto: Li Ying / Xinhua News / Profimedia

Veruje se da će se Dejvid sastati s kraljem Čarlsom u bazi Fondacije, Dumfries House, u istočnom Ajrširu, u Škotskoj.

Izvor je nagovestio da će sastanak biti prilika da kralj "proceni" sportsku zvezdu i sazna u kojim područjima mogu da sarađuju.

Izvori bliski Dejvidu kažu da se nada dobijanju priznanja kao što je plemićka titula, navodi Sun.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track