KRALJICA NOĆI VEŠTICA ODUŠEVILA MASKOM, A ONDA SE POJAVILA NJENA ĆERKA: Bacila majku u drugi plan, preti da joj ZAUZME TRON (FOTO)
Foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

ORIGINALNO

KRALJICA NOĆI VEŠTICA ODUŠEVILA MASKOM, A ONDA SE POJAVILA NJENA ĆERKA: Bacila majku u drugi plan, preti da joj ZAUZME TRON (FOTO)

Pop kultura -

Hajdi Klum je i ove godine organizovala nezaboravnu žurku za Noć veštica, a u Markviju u Njujorku pojavila se kostimirana u - pauna!

Nemačka manekenka nosila je uski, plavi, plišani bodi, žuti kljun, na glavu je stavila pernati ukras, a u pratnji je imala čak desetoro ljudi, koji su predstavljali rep njenog kostima, čija je izrada trajala šest sati.

Naravno, s njom je bio i suprug Tom Kaulic (34), obučen kao veliko belo jaje, ali ovoga puta sve oči ipak su bile uprte u Hajdinu ćerku Leni (19), koja se maskirala u crtani lik Jagodice Bobice.

Leni Klum, Hajdi Klum, Tom Kaulic
foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bujno poprsje istakla je u ružičastom brushalteru, koji je uskladila s gaćicama s volanima, a sve je upotpunila živopisnom ružičastom perikom, prugastim zeleno-belim čarapama do kolena, torbom u boji jagode i vrtoglavo visokim štiklama s platformom boje šampanjca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:40

BEOGRAĐANI ODGOVORILI: Šta slavite - Svetog Luku ili Noć veštica? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track