ČUVENI DŽOI PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SMRTI ČENDLERA: Slike govore VIŠE OD REČI, tuga na njegovom licu, bili su VEOMA BLISKI
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

IZGUBIO JE PRIJATELJA

ČUVENI DŽOI PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SMRTI ČENDLERA: Slike govore VIŠE OD REČI, tuga na njegovom licu, bili su VEOMA BLISKI

Pop kultura -

Čuveni Met Leblank koji je u sitkomu "Prijatelji" glumio Džoija Tribijanija usnimljen je prvi put u javnosti nakon smrti Metjua Perija, sa kojim je godinama glumio u kutlnoj seriji. Čendler Bing i Džoi bili su cimeri i fantastičan tandem na malim ekranima. Prijateljstvo među njima postojalo je i van kamera.

Prijatelji
foto: Profimedia

Met Leblank pojavio se u javnosti dva dan nakon što je sa ostalim glavnim glumcima "Prijatelja" objavio zvanično saopštenje o smrti Metjua Perija, kog je smatrao članom svoje porodice. Glumac je izgledao izuzetno tužno, što se može videti na fotografijama koje je objavio Daily Mail.

Leblank je 2016. za "People", pričajući o prijateljstvu sa Metjuom Perijem, rekao da je moglo da prođe i pet godina, a oni bi ušetali u sobu i započeli sa lakoćom svoje dobro poznate razgovore. Ništa nije moglo da uzdrma njihovo prijateljstvo.

Metju Peri je jednom prilikom rekao da je Džoi njegov "mali brat", a Ros Geler (Dejvid Švimer) njegov "veliki brat".

prijatelji
foto: Profimedia

Met Leblank igrao je u "Prijateljima" od 1994. do 2004. uz Metjua Perija, Dejvida Švimera, Dženifer Aniston (Rejčel Grin), Korni Koks (Monika Geler) i Lisu Kudrou (Fibi Bufe).

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:53

Komemoracija Srđana Koljevića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track