ONA JE ZLOBNA, PSIHOTIČNA, OPSESIVNA... SANJALA JE DA BUDE S NJIM: Devojka Roberta de Nira OPLELA po njegovoj bivšoj asistentkinji
Foto: Andrew H. Walker/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

ups

ONA JE ZLOBNA, PSIHOTIČNA, OPSESIVNA... SANJALA JE DA BUDE S NJIM: Devojka Roberta de Nira OPLELA po njegovoj bivšoj asistentkinji

Pop kultura -

Partnerka Roberta de Nira Tifani Čen svedočila je juče na Saveznom sudu u Njujorku, u slučaju koji se vodi između slavnog glumca i njegove bivše asistentkinje Grejem Čejs Robinson koja je tužila holivudsku legendu i njegovu produkcijsku kuću Canal Production zbog polne diksirminacije odnosno kršenja Zakona o ljudskim pravima grada Njujorka. De Niro je uzvratio tužbom zbog neprimerenog trošenja novca njegove firme i prekomernog gledanja televizije tokom radnog vremena.

Grejem Čejs Robinson tužila je glumca pre četiri godine, traži odštetu od 12 miliona dolara na šta je Robert de Niro uzvratio kontratužbom. U njegovoj kompaniji radila je od 2008. do 2019.

Robert de Niro
foto: ANGELA WEISS/AFP / Profimedia

Tifani Čen priznala je danas da je vršila pritisak na Roberta de Nira da otpusti Grejem. Svedočila je nekoliko dana nakon što su poroti predstavljene SMS poruke i imejlovi koje su razmenjivali ona, glumac i njegova bivša asistentkinja.

- Ako i dalje bude radila kod tebe, ti i ja ćemo imati problema - glasi poruka koju je Tifani poslala glumcu. Robinson je došla do pozicije potpredsednice u kompaniji Roberta de Nira, imala je godišnju platu od 300.000 dolara kada je u aprilu 2019. dala otkaz.

Neprijateljstvo Tifani Čen prema Grejem došlo je do izražaja na sudu. Uporedila ju je sa glavnim likom iz filma "Single White Female" (1992), piše The Independent.

Čen je Robinson opisala kao "opsesivnu, psihotičnu i opasnu". A bila je uznemirena što su njene privatne poruke isplivale na površinu.

Partnerka Roberta de Nira priznala je na sudu da je glumcu slala poruke u kojima je napisala da neće biti srećna dok ne otpusti Grejem. Saznalo se da se odnos poznatog para i Robinson pogoršao 2018. nakon što su se njih dvoje preselili i nakon njegovog razvoda od Grejs Hajtauer.

Robert De Niro, Tifani Čen
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tifani je rekla da Grejs nije imala poštovanja prema njihovim planovima pa je zbog toga ona svom partneru napisala poruku: "Njeno posesivno ponašanje u kući čini mi se vrlo neprijatnim".

U poruci dalje piše:

- Smatra da ima to pravo na osnovu zamišljene intimnosti sa tobom. Ona misli da je tvoja žena i odlučila je da bude domaćica.

- Dosta sa njenim sra*ima - glasi još jedna poruka Tifani Čen.

Na pitanje da li Robinson misli da je u vezi sa Robertom de Nirom, odgovorila je: "Mislim da zna da nije, ali to je ono što je ljuti jer se trudi da bude. Ona definitivno misli da je zadužena za sve".

Tifani Čen slala je poruke i Majku Kaplanu, koji radi u kompaniji glumca (koji je takođe svedočio) tvrdeći da se Robinson ušunjala u njenu spavaću sobu isključila elektroniku.

U poruci koju je slala Kaplanu celu situaciju uporedila je sa filmom "Single White Female". Rekla je da je Grejem poput doktora Džekila i mister Hajda.

- Verujem da je ceo njen život fantazija. Ako će njene fantazije uticati na moj život, otežaću joj to. Bila je vezana za kontroju koju je smatrala da ima u toj dinamici - napisala je Tifani.

Robert de Niro
foto: AP/Andy Kropa

Čen je pričala i oko svađe oko keteringa u avionu 2019. kada se sa de Nirom vraćala sa odmora. Neporedno nakon toga Grejem je dala otkaz.

Nakon što je Tifani Čen saznala da je Robinson izričito zamolila stjuardese da ne poslužuju hranu na letu, poslala je svom partneru poruku: "Zabrinuta sam da će njen gadni alter ego uzrokovati ozbiljne probleme u budućnosti ako je sada ne otpustiš".

- Ona je zla, nesigurna žena koja želi da označi svoju teritoriju i njeno ponašanje nije uticalo samo na mene već na sve u našem životu na različite načine - poručila je Tifani.

Suđenje o tužbama trajaće dve nedelje, piše Daily mail.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track