METJU PERI JE PLANIRAO DA SNIMI FILM O SVOM ŽIVOTU: Evo kom glumcu je hteo da traži da igra njegov lik na velikom platnu
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

NIJE STIGAO DA OSTVARI ŽELJU

METJU PERI JE PLANIRAO DA SNIMI FILM O SVOM ŽIVOTU: Evo kom glumcu je hteo da traži da igra njegov lik na velikom platnu

Pop kultura -

Glumac Metju Peri iznenada je preminuo u 55. godini života. On je pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu, a prema prvim informacijama, glumac se udavio u đakuziju nakon što je doživeo srčani udar.

Jedna od poslednjih osoba koje su Perija videle živog i provele vreme sa njim jeste manekenka Atina Krozbi koja je fotografisana sa glumcem samo dan pred njegovu smrt.

Metju Peri, Matthew Perry
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je Atina ispričala medijima, Metju je bio dobro raspoložen i lanirao je i da snimi svoj biografski film.

Rekao je da želi da snimi film o svom životu. Ranije je na jednom filmu radio sa Zakom Efronom i rekao je da bio voleo da upravo Zak glumi njega iz mlađih dana, te da će ga uskoro pitati to“, rekla je ona za „Entertainment Tonight“.

„Radovao se tome što će podeliti više o svojoj priči o oporavku od zavisnosti i zaista se zalagati za to da pomogne što većem broju ljudi. Bio je tako optimističan i srećan zbog svega što je želeo da utadi“, dodala je Krozbijeva.

Zak Efron i Metju Peri su, inače, zajedno glumili u komediji „Ponovo 17“ iz 2009. godine.

(Kurir.rs/Nova)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track