KRAJ JEDNE ERE: Velika promena u "Simpsonovima" nakon više od 30 godina! Jedan od ZAŠTITNIH ZNAKOVA serije odlazi u ISTORIJU
Foto: 20thCentFox / Everett / Profimedia

VREMENA SU SE PROMENILA

KRAJ JEDNE ERE: Velika promena u "Simpsonovima" nakon više od 30 godina! Jedan od ZAŠTITNIH ZNAKOVA serije odlazi u ISTORIJU

Pop kultura -

Nakon 34 godine prikazivanja i više od 750 epizoda, popularna serija "Simpsonovi" se menja u jednom segmentu. Kako javlja Independent, promeniće odnos između Homera i njegovog sina Barta.

Odnosno, Homer više neće daviti Barta, što je radio poslednjih godina kada god bi ga sin iznervirao ili uradio nešto loše.

Bez obzira na to što se radi o jednoj od najpoznatijih "šala" u seriji, upravo je to često bilo na udaru kritika zbog brutalnosti. Pa su se tako autori odlučili na drugačiji pristup.

U trećoj epizodi 35. sezone, Homer kaže kako se promenio. On i njegova supruga Mardž odlaze u posetu svom novom komšiji Tejeru, a kada mu Homer pruži ruku da se upoznaju, komšija mu kaže da ima "čvrst stisak".

- Vidiš, Mardž, isplatilo se što sam davio dečaka - kaže Homer svojoj supruzi, pa nastavi:

- Šalim se, ne radim to više. Vremena su se promenila.

Korisnici X-a, bivšeg Tvitera, komentarisali su ovu promjenu u seriji.

Homer Simpson
foto: Profimedia

"Dugo im je trebalo", "Znao sam da će Homer kad-tad naučiti", neki su od komentara.

Kako navodi Independent, poslednji put kada se "šala" s davljenjem pojavila u "Simpsonovima" bilo je u 31. sezoni, koja se emitovala u 2019. i 2020, a tema porodičnog nasilja pojavila se i nekoliko puta pre toga.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:32

Šestogodišnjaci pričaju kao dvogodišnjaci zbog crtaća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track