HAJDI KLUM U TOPLESU ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Manekenka pozirala na plaži, bujno poprsje je jedva obuzdala, PA URADILA OVO (FOTO)
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

uživaju

HAJDI KLUM U TOPLESU ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Manekenka pozirala na plaži, bujno poprsje je jedva obuzdala, PA URADILA OVO (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka Hajdi Klum može se i dalje pohvaliti izazovnim telom, što često i radi na društvenim mrežama. Ona redovno objavljuje fotografije u izazovnim kombinacijama i pozma, a komentari nikada ne izostaju.

Ovog puta, maneknka je podelila sa svojim pratiocima da uživa da se sunča u toplesu, bez obzira na to što je novembar mesec. Što se nje tiče svaki dan je prilika za uživanje na suncu.

Hajdi Klum
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Ipak, ove fotografije privukle su mnogo pažnje upravo zbog činjenice da je Hajdi pozirala toplesu i jedva je obuzdala svoje bujne grudi šakama.

Podelila je snimke i fotografije na kojima se vidi da se sunča, a pažnju pored bujnog poprsja privukli su i njeni dugački vatreno crveni nokti. U jednom momentu je poslala poljupce svojim fanovima.

Sa njom je na sunčanju bio i njen suprug Tom Kaulic (34), sa kojim uživa u ljubavi već neko vreme.

Hajdi Klum
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Hajdi je bila u žiži interesovanja kada je organizovala žurku za Noć veštica, jer je imala neverovatan kostim.

Došla je obučena u plavog pauna a kljunom na nosu, a sa sobom je povela i deset akrobata koji su joj delovali kao perje. Njen muž je došao obučen u paunovo jaje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja