FATALNA DEMI MUR NAJAVILA NOVI TREND ZA 2024. GODINU: Bukvalno se PODMLADILA u ovoj haljini koja je savršena za doček Nove godine
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

evo šta će biti u trendu

FATALNA DEMI MUR NAJAVILA NOVI TREND ZA 2024. GODINU: Bukvalno se PODMLADILA u ovoj haljini koja je savršena za doček Nove godine

Pop kultura -

Glumica Demi Mur (60) iz godine u godine je sve mlađa i mlađa, uspešno prkosi rubu vremena, te su joj mnogi dali skoro upola godina manje. Često oduševi mnoge svojim odevnim kombinacijama i dobrostojećim izgledom.

Ovoga puta pojavila se u gradu koji nikad ne spava, Njujorku, na modnoj dodeli nagrada i objasnila šta je elegancija i jednostavnost. Demi je došla u dugačkoj šljokičastoj haljini u sivoj boji. Haljina je savršeno pristajala njenoj liniji i iako nije imala bratele, prednji kroj u obliku topa istakao je njene grudi. Dole se odlučila za crne sandalice koje je uparila sa crnom pismo torbom. Inače, haljina je iz najnovije kolekcije za proleće/leto 2024. godine poznate modne kuće "Karolina Herera", te možemo da naslutimo da će šljokice i dalje da drže visoko mesto kada je reč o trendovima za narednu godinu.

Demi Mur
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odličan je izbor za novogodišnju noć, jednostavna, a opet dolazi do izražaja. Ono što je Demi dodatno učinilo elegntnom jeste crni "oversajz" sako koji je ogrnula preko haljine.

(Kurir.rs/MONDO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track