MEGAN FOKS NA PROMOCIJU KNJIGE DOŠLA BEZ BRUSHALTERA: Obukla providnu majicu i ništa nije PREPUSTILA MAŠTI, a lateks čizme su HIT
Foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

SVE SE VIDELO

MEGAN FOKS NA PROMOCIJU KNJIGE DOŠLA BEZ BRUSHALTERA: Obukla providnu majicu i ništa nije PREPUSTILA MAŠTI, a lateks čizme su HIT

Pop kultura -

Model i glumica Megan Foks (37) prošetala je u Njujorku u prozirnom braon topu, kožnoj suknji i dubokim lateks čizmama na štiklu držeći u ruci svoju zbirku poezije „Pretty Boys Are Poisonous“. Bila je dobro raspoložena kada je dolazila na razgovor o svojoj knjizi u utorak uveče. Probijala se među publikom koja ju je molila za autogram.

Foks nosi ovu upečatljivu crvenu boju kose nosi od septembra, a šminku je prilagodila odevnoj kombinaciji.

Megan Foks
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njena zbirka poezije sadrži više od 70 pesama i debitovala je na prvom mestu Amazonove liste najprodavanijih u kategoriji Ženska poezija. U uvodu zbirke napisala je da su pesme inspirisane „prethodno neizrečenim osećajima izolacije, muke, samopovređivanja, očaja, čežnje, nemira, besa i opšte teskobe.“

Megan Foks
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ove nedelje imala je intervju u emisiji „Good Morning America“, gde je govorila o ovoj knjizi, pa dodala kako nije sve što je napisala poslala urednicima jer neke od tih stvari su preuznemirujuće.

„Napisala sam puno toga što nije završilo u ovoj knjizi. Neke stvari su previše jer sam poznata osoba.“

„Tokom svog života, bila sam u najmanje jednoj fizički nasilnoj vezi i u više veza u kojima sam bila psihički zlostavljana“, priča Megan.

Megan Foks
foto: Eric Kowalsky / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tokom intervjua dotakla se i teškog pobačaja koji je nju i Mašina Gana Kelija poveo na težak životni put.

„Nikad nisam prošla kroz nešto slično ranije u mom životu. Imam troje dece. Bilo nam je jako teško i odvelo nas je na divlje putovanje zajedno i samostalno“, kazala je.

Foks ima troje dece Nou Šenona (11), Bodija Ransoma (9) i Džornija Rivera (7) s bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Osim Megan, na njihovo nerođeno dete referisao se i muzičar, kada je pesmu „Twin Flame“ na dodeli Billboard Music Awardsa posvetio Megan.

„A ovo je za naše nerođeno dete“, rekao je Keli u maju prošle godine.

Podsetimo, Megan i Keli su svoju vezu potvrdili javnosti u junu 2020, samo mesec dana nakon što je potvrđeno da se rastala od bivšeg supruga Brajana. Razvod Megan i Brajana okončan je 15. loktobra 2021, samo tri meseca pre nego što je ona objavila veridbu s Mašinom Ganom Kelijem.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:51

POZA KOJU JE OSMISLILA VODITELJKA! U šestoj deceniji života mami uzdahe mušakaraca, HALJINA, STAV I DETALJI KOJI OBARAJU SA NOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track