OTIŠLA NA LIPOSUKCIJU I UMRLA! Brazilka (29) važila za hodajuće savršenstvo, a operacija je ubila: "Živim najgoru noćnu moru"
Foto: Printscreen/Instagram

tUGA

OTIŠLA NA LIPOSUKCIJU I UMRLA! Brazilka (29) važila za hodajuće savršenstvo, a operacija je ubila: "Živim najgoru noćnu moru"

Pop kultura -

Brazilska influenserka Luana Andrade umrla je u utorak, dan nakon što je bila podvrgnuta liposukciji kolena u bolnici u jugoistočnom gradu Sao Paulu.

Luani Andrade, 29, je zahvat uradio privatni lekar i anesteziolog kojeg je angažovala njena porodica, navodi se u saopštenju bolnice Sao Luiz. Manekenka je doživela zastoj srca oko dva i po sata nakon operacije.

- Operacija je prekinuta, a pacijent je podvrgnut testovima koji su otkrili masivnu trombozu, saopštili su iz bolnice.

- Prebačena je na intenzivnu terapiju gde je podvrgnuta lekovima i hemodinamskom tretmanu.

Proglašena je mrtvom oko 5.30 u utorak. Uzrok smrti je plućna embolija. Operativni doktor i anesteziolog, čija imena nisu saopštena, od srede ujutro nisu komentarisali.

- Rastrgan sam i živim svoju najveću noćnu moru. Deo mene me je napustio - napisao je na Instagramu njen dečko Žoao Hadad.

- Izgradili smo prelepu priču i intenzivno živeli svoje snove. Pored toga što si mi devojka, ti si i uvek ćeš biti moj partner i van ovog života, ljubavi moja. ... Ti si moje svetlo, princezo. Molim te da i dalje paziš na mene i sve nas odozgo. Uvek ću te voleti, od sada do večnosti!

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

05:32

NAPAD HAMASA NA 7 TAČAKA, SEJALI SU SMRT NA MOTORNIM ZMAJEVIMA! Ignjatović: Ovako su uspeli da PREVARE IZRAEL da premeste snage

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track