ONI SU ZBOG LJUBAVNICA IZGUBILI MILIJARDE: Najbogatiji čovek bivšu ženu ostavio BEZ DINARA, a onda je KARMA učinila svoje
Foto: Profimedia

NISU IM OSTALE DUŽNE

ONI SU ZBOG LJUBAVNICA IZGUBILI MILIJARDE: Najbogatiji čovek bivšu ženu ostavio BEZ DINARA, a onda je KARMA učinila svoje

Pop kultura -

Poznati milijarderi su možda pametni kad je posao u pitanju, ali što se tiče ljubavi, isti su kao i svi ostali, samo što su ih razvodi koštali ogromne svote novca.

Džef Bezos

Osnivač Amazona, Džef Bezos, i njegova tadašnja ljubavnica, a sada verenica Loren Sančez danas uživaju u javnoj romansi.

Džef Bezos, Loren Sančez, 16.1.2020
foto: AP/Rafiq Maqbool

A da bi bili slobodni da se vole, prvo su morali da se reše svojih bračnih partnera koje su mesecima varali iza leđa, iako su se ponekad zajedno družili.

Bezosova bivša supruga, Mekenzi Skot, nakon razvoda 2019. godine dobila je deonice Amazona u vrednosti od neverovatnih 38 milijardi dolara.

Bil Gejts

Bill Gates šokirao je javnost kad je otkrio da se rastaje od supruge Melinde nakon 27 godina braka. Budući da par nije potpisao predbračni ugovor, morali su da se dogovore oko podele imovine od 145 milijardi dolara. Međutim, to su učinili bez skandala. Ili javnost nije saznala za to.

Bil Gejts, Melinda Gejts
foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

"Nije se radilo o nekom konkretnom događaju, niti se naš svet urušio preko noći. Reč je bila o mom opštem osećaju da te okolnosti u kojima smo se zatekli nisu dobre za moje zdravlje, da među nama više ne postoji bazično poverenje koje je temelj svakog zdravog odnosa", otkrila je kasnije Melinda Gejts, čime je potvrdila ranije napise da joj suprug nije bio veran.

Ilon Mask

Milijarder Ilon Mask razveo se 2008. od supruge Džastin nakon osam godina braka. Iako je on danas u Top 3 najbogatija čoveka na svetu, njegova supruga izašla je iz braka bez dinara.

Talula Rajli, Ilon Mask
foto: PASCAL LE SEGRETAIN / Getty images / Profimedia

No karma je odradila svoje. Naime, samo šest nedelja nakon razvoda verio se s glumicom Talulom Rajli, od koje se dvaput razveo. Prvi put su se venčali 2010, a razveli dve godine kasnije.

Potom su se ponovo venčali 2013. pa razveli 2016. godine. Glumica mu je nakon prvog razvoda uzela 4,2 miliona dolara, a nakon drugog 16 miliona dolara.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:04

Ilon Mask nakratko nije bio najbogatiji na svetu! STRUČNJAK ŠOKIRAO TVRDNJAMA: Oni nemaju moral, TI LJUDI SVE MERE NOVCEM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track