FAŠIRANE ŠNICLE NA PRVOM MESTU! Proglašeni nedeljni pobednici emisije Majke i snajke, odlučio samo jedan bod prednosti
Foto: Promo

Majke i snajke

FAŠIRANE ŠNICLE NA PRVOM MESTU! Proglašeni nedeljni pobednici emisije Majke i snajke, odlučio samo jedan bod prednosti

Pop kultura -

Iza nas je još jedan subotnji specijal emisije Majke i snajke. Kao i uvek podsetili smo se prošlonedeljnih takmičara, a onda je usledilo proglašenje nedeljnog pobednika.

Poredice koje su ove nedelje kuvale su:

Utorak

Popović - Beograd

Majka Rajna radi kao novinar. U slobodno vreme čita knjige. Obožava da kuva, a najviše voli da pravi pite, najrazličitija testa i pasulj.

Snajka Jelena je iz Srema, ali živi u Beogradu. Trenutno je nezaposlena, ali je svoje vreme posvetila humanitarnom radu. Hobi joj je udomljavanje napuštenih pasa i mačaka. Kuva često i uživa u tome, a omiljeno jelo joj je sarma.

Sin Boško studira medicinu. Rekreativno se bavi sportom, obožava umetnost i književnost. Voli da kuva, naročito tradicionalna jela.Sreda

Sreda

Ilić - Beograd

Majka Mirjana je penzionerka. Voli da kuva, naročito jela od povrća. Veliki je ljubitelj je mediteranske kuhinje.

Snajka Olivera je zaposlena kao trgovac. Obožava modu i u slobodno vreme voli da šije. Zna da kuva, ali ne provodi vreme često u kuhinji. Omiljeno jelo su joj makarone sa piletinom.

Sin Nebojša je tekstopisac. Voli da kuva, iako priznaje da nije vešt u kuhinji. Najviše voli da jede kineska rezanca s povrćem.

Četvrtak

Milenković - Beograd

Majka Biljana je slobodni umetnik koji voli knjige, putovanja, muziku, kuvanje, ali i da ugađa svojim ukućanima. Često kuva i uživa u tome, a omiljeno jelo joj je Cezar salata.

Snajka Jovana je rodom iz Kruševca, ali već neko vreme živi u Beogradu. Studira defektologiju, a hobi joj je pevanje. Voli da kuva, ali ne često jer nije vešta u tome.

Sin Vlada je zaposlen, a u slobodno vreme se bavi sportom. Retko kuva, a kao najdraže jelo ističe krompir salatu.

Petak

Stefanović - Beograd

Majka Milka je kuvarica po struci, ali već neko vreme uživa u penziji. Obožava da kuva, a najviše voli da jede pikantna jela.

Snajka Ružica radi na aerodromu, a honorarno se bavi i šminkanjem. Slobodnog vremena ima jako malo, ali voli da ga provodi u kuhinji spremajući slatkiše.

Sin Petar se bavi fotografijom i kulinarstvom. Hobi mu je rekreativan biciklizam, šah i crtanje grafita.

A na prvom mestu na ovonedeljnoj top listi našla se zahvaljujući svojim vrhunskim faširanim šniclama porodica Stefanović.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track