I DALJE JE KRALJICA PODIJUMA! Slađa komentarisla nastup plesača, a onda izašla na binu i OBJASNILA KAO SE TO RADI! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

rame uz rame sa draganom

I DALJE JE KRALJICA PODIJUMA! Slađa komentarisla nastup plesača, a onda izašla na binu i OBJASNILA KAO SE TO RADI! (VIDEO)

Pop kultura -

Koreografija koju su večeras u emisiji "Rame uz rame sa Draganom" pokazali plesači izazvala je uglavnom pozitivne komentare žirija.

Kako su momci i devojke plesali uz pesmu "Samo jedan sat" (duet grupe Bit Strit i Dragane Mirković iz devedesetih godina) pogledajte u videu:

03:09

KOREOGRAFIJA SAMO JEDAN SAT

Potom su su usledili komentari žirija, a prva se oglasila Beba:

- Ono što mi se sviđa je što ste svi počeli da se izravnavate. Sada svi gruvate. Ono što mi se ne sviđa su neki sitni detalji na koje smo vam već ukazivali. Neki su i večeras grešili, ali Lola i ja smo ovde loši policajci pa ćemo nastaviti da vam tražimo sitne greške- rekla je Beba.

Zatim je svoj utisak rekla specijalna gošća u žiriju Slađa Delibašić:

Rame uz rame
foto: Kurir televizija

- Prelepo. Scena je prelepa i oni su baš imali energije, s tim da ja imam neke favorite na osnovu gledanja prethodnih emisija na televiziji. Sada ih prvi put gledam uživo i utisak je sasvim drugačiji. Najbitinija je ta energija. Širina pokreta. Džabe sve ako su pokreti kratki i ako vi to zaustavljate. Najveća energija na sceni je ono što vi izbacujete iz sebe - rekla je Slađa.

- Izbacili ste je Bogami - ocenila je Beba.

Slađa je izrazila želju da isproba binu, što su svi podržali apalauzom:

- Ja uskoro punim 55 godina, pa mi je želja da pokažem da i dalje to mogu bar još neku godinu.

Stala je na scenu i pokazala da je i dalje pravi majstor i da godine nisu ništa bitno promenile, a evo kako je to izgledalo:

01:41

I DALJE JE KRALJICA PODIJUMA! Slađa komentarisla nastup plesača, a onda izašla na binu i OBJASNILA KAO SE TO RADI!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:36

U sedmoj epizodi šoua Dragana Mirković će otkriti takmičarima kada i kako je počela da igra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track