"STALNO OSEĆAM KRIVICU ZBOG OVOGA": Supruga Brusa Vilisa se PONOVO oglasila pa progovorila o NAJNOVIJIM DETALJIMA glumčeve bolesti
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Printscreen/Facebook

to je proganja

"STALNO OSEĆAM KRIVICU ZBOG OVOGA": Supruga Brusa Vilisa se PONOVO oglasila pa progovorila o NAJNOVIJIM DETALJIMA glumčeve bolesti

Pop kultura -

Supruga Brusa Vilisa, Ema Heming, ponovo se oglasila. Objasnila je zašto oseća krivicu svaki put kada priča o borbi svog supruga sa demencijom. Porodica slavnog glumca saopštila je u martu 2022. da on boluje od afazije, kasnije je rečeno da je bolest napredovala i da zvezda akcionih filmova pati od frontotemporalne demencije.

"Borim se sa krivicom, znajući da imam sredstva koja drugi nemaju", napisala je supruga Brusa Vilisa u autorskom tekstu objavljenom u Sunday Paper, novinama koje su u vlasništvu bivše supruge Arnolda Švarcenegera Marije Šrajver. Dodala je: "Kada mogu da odem na planinarenje da razbistrim misli, ne zaboravljam da to ne mogu da urade svi partneri osoba koje pate od demencije".

Ema Heming
foto: Printscreen

Kad ono što podelim o putovanju naše porodice, dobije pažnju medija, znam da ima hiljada neispričanih priča, a svaka zaslužuje saosećanje i brigu".

Ema je poručila da joj je važan cilj da pomogne drugima. "Vidim da je ono što objavljujem važno onima koji se možda bore, i na mali način čini da imaju osećaj da su tako shvaćeni i primećeni.

Želim da ljudi znaju da, kada čujem priču druge porodice koja se bori sa demencijom, saznam zapravo istu priču o tuzi, gubitku koja odjekuje", piše Page six.

Ema Heming
foto: Printscreen

Bitno joj je da skreće pažnju na ovu bolest i da na taj način predstavlja sve one koji nemaju vremena, energije ili sredstva da to urade.

"Danas imam mnogo više nade nego kada je Brusu prvi put dijagnostikovana demencija. Sada više razumem ovu bolest i sada sam povezana s neverovatnom zajednicom podrške", poručila je.

Brus Vilis
foto: Printscreen/Instagram

Brus Vilis je od 2009. u braku sa Emom heming Vilis sa kojom ima dve ćerke, od 1987. do 2000. bio je oženjen Demi Mur i sa njom dobio tri ćerke.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track