MIMA KARADŽIĆ CVETA PORED 35 GODINA MLAĐE DEVOJKE: Došli na događaj RUKU POD RUKU, a s njima i Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković
Foto: Damir Dervišagić

možda niste znali

MIMA KARADŽIĆ CVETA PORED 35 GODINA MLAĐE DEVOJKE: Došli na događaj RUKU POD RUKU, a s njima i Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Pop kultura -

Sinoć je u Beogradu održana premijera predstave "Pigmalion" Džordža Bernarda Šoa, pozorišta "Boško Buha", na sceni Teatra Vuk.

Na premijeri su se pojavile brojne poznate ličnosti, među njima i Aleksandra Tomić, Nada Macanković, Ljubivoje Ršumović, Vanja Ejdus, Borka Tomović, Gorčin Stojanović, Boško Jakovljević, Bajaga, Saša Lokner i mnogi drugi.

Međutim, najveću pažnju javnosti privukla su dva glumačka para koja su pozirala zajdeno. Proslavljeni glumac Mima Karadžić došao je u pratnji svoje 35 godina mlađe devojke Nataše Stanišić.

Sloboda Mićalović, Mima Karadžić, Vojin Ćetković, Nataša Stanišić
foto: ATA images

Vidno raspoloženi pozirali su fotoreporterima, a pridružili su im se Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović. Lepa Jelena blistala je podjednako kao i njen izabranik, a po osmehu koji je krasio njihova lica, može se primetiti da se ne obaziru na kritike.

Podsećamo, Milutin Mima Karadžić od početka godine uživa u ljubavi sa 35 godina mlađom koleginicom Natašom Stanišić.

Milutin Mima Karadžić, Mima Karadžić, Mima Karadzic
foto: Damir Dervišagić

Kako je Kurir prvi pisao, njih dvoje su krili vezu, te ju je on predstavljao kao svoju blisku prijateljicu. Prvi put ih je naša vešta kamera uhvatila na premijeri predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu, a onda su se pojavili na snimanju emisije Nikad nije kasno.

Mima Karadžić
foto: Nemanja Nikolić

Letos su još jednom prošetali ruku pod ruku i to na Sarajevo film festivalu. Glumac je odabrao da ne komentariše ništa u vezi svog ljubavnog života, a jednom prilikom se kratko osvrnuo na njihov odnos.

- Družimo se, lepo nam je, uživamo da provodimo vreme zajedno. Da li ima nešto više od drugarstva među nama? Ne bih govorio o tome, to su lične stvari, ali mogu da vam potvrdim da smo se fantastično proveli u Sarajevu. Ona je moja mlađa koleginica, s kojom se družim, izlazim, ali ne bih detaljisao dalje - istakao je za Stori Mima, te dodao da mu je javno potenciranje razlike u godinama između njih preterano.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Mima Karadžić sa 35 godina mlađom devojkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track