"SRAMOTA, PA OVO I DECA GLEDAJU" Došao na crveni tepih u GOLOJ HALJINI, a obuo je i ŠTIKLICE, svi se OBRUŠILI NA NJEGA (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

HRABRO

"SRAMOTA, PA OVO I DECA GLEDAJU" Došao na crveni tepih u GOLOJ HALJINI, a obuo je i ŠTIKLICE, svi se OBRUŠILI NA NJEGA (FOTO)

Pop kultura -

Kristijan Vilkins naširoko je kritikovan jer je nosio prozirnu, "golu" haljinu na dodeli nagrada ARIA 2023.

Ovaj 28-godišnjak, inače sin reportera Ričarda Vilkinsa, malo je toga prepustio mašti kada je stigao na događaj prepun zvezda u atraktivnoj providnoj haljini. Doduše, mnogi nisu bili impresionirani Kristijanovom modnom kombinacijom i insistirali su na tome da je odeća "preraskošna" za televizijski termin koji gledaju deca.

"Ovo ne sme da bude sozvoljeno na TV-u. Ne želim da moja deca to vide", napisala je jedna osoba na društvenim mrežama.

Kristijan Vilkins
foto: Marc Skinner / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Možda je i go ispod", istakao je drugi šokirani gledalac.

"Šta je ovo", upitala je jedna osoba, dok je druga dodala da Kristijan "želi da iskoristi pažnju pre nego što padne u zaborav". Druge je komentatore zanimalo da li je izdao singl, producira li muziku i zašto je uopšte on tamo.

Kristijan Vilkins
foto: Marc Skinner / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Ne mogu da shvatim zašto neki ljudi dobijaju pozivnice za takve događaje, a nemaju nikakve veze s tom industrijom - komentarisao je još jedan korisnik X-a.

Uprkos ovim reakcijama, neki gledaoci su pohvalili Kristijanov riskantni stil, prenosi Daily Mail.

- Sviđa mi se tvoje samopouzdanje. Roditelji su te sigurno blagoslovili - napisala je jedna osoba, dok su mu drugi rekli kako je "vrlo jedinstvena osoba" i "apsolutno predivan". Vredi istaći kako je Kristijan uz pomoć haljine pokazao svoje trbušne mišiće pozirajući na crvenom tepihu. Takođe, svoj izgled je upotpunio parom crnih čizama na štiklu koje su bile u suprotnosti s njegovim kompletom.

Nakon događaja, Vilkins se presvukao u dijamantni grudnjak, te se pridružio zvezdama na proslavi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track