PRINC HARI POZVAO OCA NAKON ŠEST MESECI TIŠINE: Svi su iznenađeni kako je kralj reagovao, imao je JAK RAZLOG da prekine ćutanje
Foto: Jack Hill / News Licensing / Profimedia, Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

IMAO JE JAK RAZLOG

PRINC HARI POZVAO OCA NAKON ŠEST MESECI TIŠINE: Svi su iznenađeni kako je kralj reagovao, imao je JAK RAZLOG da prekine ćutanje

Pop kultura -

Princ Hari (39) u utorak je prekinuo šestomesečno ćutanje i nazvao svog oca, kralja Čarlsa i čestitao mu 75. rođendan.

Britanski kralj je razgovarao i sa svojom snajom Megan Markl (42) putem telefonskog poziva. Da je njihov razgovor bio prijateljski i srdačan, potvrdili su izvori za strane medije.

princ Hari, kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Razgovor nakon dugo vremena

"Kralj je bio izuzetno zauzet, ali je pristojan i voli svog sina i svoje unuke, i nije toliko zao da ne bi odgovorio na poziv za svoj rođendan", rekli su bliski izvori za The Sun.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

Hari nije video svog oca od istorijskog dana u maju, iako je nekoliko puta nakon krunisanja posetio Veliku Britaniju. Otac i sin nisu razgovarali oči u oči od sahrane kraljice Elizabete u septembru prošle godine, a kralj je ranije oklevao da odgovara na Harijeve pozive nakon svađe oko Megzita i njegovog novca.

Kraljica Kamila i princ Vilijam navodno su govorili kralju da se ne druži s Harijem nakon što je na Netflixu i u svojim memoarima "Spare" osudio kraljevsku porodicu, ali Čarls je rekao da drži otvorena vrata za svog "dragog dečka".

princ Hari
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Još je dug put do popravljanja jaza koji je nastao tokom mnogih godina - a dublji problemi uzrokovani optužbama u serijama Netflix i 'Spare' ne leče se telefonskim pozivom", rekli su izvori.

Čarls je hteo da njegov rođendan bude "normalan radni dan", te je odlučio da ga provede pomažući onima koji pate od nedostatka hrane i gladi. Bio je srećan kada mu se pridružila Kamila u Didkotu kako bi pokrenuli svoj najavljivani Coronation Food Project, čiji je cilj zaustaviti bacanje hrane.

Kada su mu izveli pesmu "Happy Birthday" u South Oxford Food and Education Alliance, nervozno se smejao, piše The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:42

Krunisanje kralja Čarlsa III

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track