SPAVA PORED ČOVEKA KOJI JU JE PREVARIO SA ZAJEDNIČKOM DRUGARICOM: Jedna je od najlepših na svetu, a pati u ljubavi kao niko
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

NEMA SREĆE SA MUŠKARCIMA

SPAVA PORED ČOVEKA KOJI JU JE PREVARIO SA ZAJEDNIČKOM DRUGARICOM: Jedna je od najlepših na svetu, a pati u ljubavi kao niko

Pop kultura -

Slavna Megan Foks smatra se jednom od najlepših glumica u Holivudu, a uprkos tome, čini se da nema sreće sa muškarcima. Takođe, život joj nije bio lak, a od detinjstva se borila kao lavica.

Zelenooka glumica i model rođena je 16. maja 1986. u Ouk Ridžu u Tenesiju, a uz majku Gloriju i oca Tomasa ima i 48-godišnju sestru Kristi Branim.

'Otac je lovio patke, a majka je od njih pripremala ručak. Nismo imali previše novca', priznala je. Roditelji su joj se razveli kada je Megan imala tri godine, a nakon toga joj se majka preudala, pa su sestre živele s njom i očuhom za kog je jednom rekla da je bio vrlo strog.

Megan Foks
foto: screenshot instagram

'Naši mama i očuh bili su jako strogi u odgoju moje sestre i mene. Nikada mi nisu dopustili da imam dečka, a nismo smeli ni da pozovemo prijatelje na druženje', rekla je svojevremeno Megan i dodala da se odselila od njih čim je počela dovoljno zarađivati.

Nije joj trebalo dugo da postigne željeni uspeh, a kako je vrlo rano ušla u svet šou biznisa, trebala joj je potvrda roditelja koji su, uprkos njenom strogom odgoju, želeli da Megan postane zvezda.

Megan Foks
foto: Printscreen

'Imala sam punu podršku roditelja. Vodili su me na časove plesa i glume, a otac je rekao da neće dopustiti da se moj trud i talenat ne isplate. Vežbala sam godinama da bih na kraju uspela', otkrila je.

No, spoj lepote i velikog uspeha bio je mač sa dve oštrice, a čini se da joj je lepota donela samo probleme, odnosno muškarce s kojima nije imala sreće.

Ljubavni život

Sve je počelo flertom, potom i vezom s 13 godina starijim kolegom Brajanom Ostinom Grinom, zvezdom serije Beverly Hills 90210. Vezu su započeli 2004. godine, nakon što su se upoznali na snimanju serije 'Nada i vera'. On je tada imao 30, a ona samo 18 godina. Vezu, a kasnije i brak ovo dvoje glumaca obeležilii su brojni usponi i padovi koji su nedavno rezultirali i zvaničnim razvodom. Prema glumičinim rečima, Grin je u početku oklevao da uđe u vezu s njom zbog razlike u godinama.

Megan Foks
foto: Profimedia

'Morala sam da ga uverim da sam malo odgovornija i zrelija i da imam puno kvaliteta u sebi koje nas mogu učiniti parom, tako da se ne mora brinuti što imam samo 18 godina. Ako želiš uspeti, moraš se potruditi', prisetila se.

'Muškarci u dvadesetima i dalje se ponašaju kao dečaci, nema se šta otkriti, a kamoli s njima uspostaviti nekakvu komunikaciju. Mislim da se puno više strastvenog krije u onima koji su zagazili u tridesete', rekla je jednom prilikom.

Megan Foks
foto: Profimedia

Verili su se 2006., a 2009. veridba je prekinuta. Kasnije te godine, Foks je bila na meti grupe kriminalaca poznatih kao Bling Ring koji su pretražili Grinov dom tražeći glumičine stvari. Nekoliko meseci nakon pljačke objavljeno je da su se Foks i Grin ponovo verili 2010.

Venčali su se 24. juna iste godine na privatnoj ceremoniji u Four Seasons Resortu na Mauiju. Dve godine kasnije dobili su prvog sina Nou Šenona. Roditelji su srećnu vest objavili gotovo mesec dana nakon rođenja dečaka. Hteli su je što duže zadržati za sebe.

Megan Foks
foto: Profimedia

'Jako smo srećni zadnjih nekoliko dana u kojima smo stvarno uživali, a sada smo odlučili s vama podeliti radosnu vest. Naš sin Noa Šenon Grin rođen je 27. septembra, zdrav je, sretan i savršena beba', napisala je tada 26-godišnja Megan na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

I dok je glumici to bilo prvo dete, Brajan je iz veze s glumicom Vanesom Marcil imao tad desetogodišnjeg sina Kasijusa. Dve godine kasnije par je dobio još jedno dete, sina Bodija Ransoma.

Megan Foks
foto: Profimedia

'Mislim da će Noa biti divan stariji brat. On je jako osetljivo dete i verujem da će se znati brinuti za brata', rekla je tada sretna mama.

Već sledeće godine, 21. avgusta 2015., Foks je podnela zahtev za razvod par dana nakon što su ona i Grin objavili da se rastaju. Oboje su se povukli iz javnosti, a onda je usledilo pravo iznenađenje za njihove obožavatelje.

Naime, u aprilu 2016. Megan se na crvenom tepihu u Las Vegasu pojavila s trudničkim stomačićem, a javnost je danima nagađala ko je otac trećeg deteta. Nije dugo trebalo da se sazna da je reč o Brajanu, novoj staroj ljubavi s kojom se pomirila u strogoj tajnosti te na kraju povukla zahtev za razvod.

Megan Foks
foto: Profimedia

Par je i tokom prekida ostao u jako dobrim odnosima zbog dece, a čini se da ih je povezivalo nešto puno više od pukog prijateljstva i brige o deci. Tako se 2016. četvoročlanoj porodici pridružio još jedan dečak kog su nazvali Džurni River. Anonimni izvor rekao je jednom američkom časopisu da je Grin sretan što se Megan predomislila te da se uvek nadao da će odustati od razvoda, a ona nije skrivala da joj je porodica na prvom mestu.

'Nikad ne bih posao stavila ispred porodice. Verovatno sam najmanje ambiciozna glumica po tom pitanju. Kad biram uloge, uvek se trudim da mi bude zabavno raditi. Nisam rođena da patim zbog uloga, a ja ionako ne nameravam glumiti do kraja života. Znam to u ovom životu ​očekujete nešto drugo', izjavila je.

Megan Foks, deca
foto: Profimedia

Ni treće dete nije uspelo održati brak ovo dvoje glumaca. Nakon što su definitivno prekinuli, počeli su jedno drugo provocirati preko društvenih mreža, a ljubav među njima potpuno je zamrla.

Nova veza prepuna bizarnosti

Misleći da je konačno pronašla ljubav svog života, Megan Foks je 2020. uplovila u vezu s reperom Mašinom Gan Kelijem, a verili su se 2022. Od početka su izazivali veliku pažnju svojim ekscentričnim ponašanjem. Nakon što je Megan zbog repera ostavila glumca Brajana Ostina Grina, pojavila se u njegovom spotu za pesmu 'Bloody Valentine', gde se moglo videti kako ga veže.

Megan Foks
foto: Printskrin

Bio je to tek početak bizarne veze u kojoj su Foks i Keli navodno jedno drugome pili krv, muzičar je nosio njenu krv na premijeri, poklonio joj je verenički prsten sa veštačkim šiljcima da bi bolelo kad bi ga pokušala skinuti , a crvenim tepihom hodali su vezani jedno za drugo lancem koji im je povezivao nokte.

Megan je nedavno poručila svom vereniku da je 'ili ubije ili joj napravi dete', a jednom prilikom je istakla da je njihova veza 'vrlo intenzivna'.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

'Naše duše odlučile su se suočiti sa stvarima o sebi koje nismo želele znati, koje smo pokušavali odgurnuti... Sve bi trebalo biti lako, ali idemo i do đavola jedno s drugim', rekla je glumica.

Mnogi su primetili koliko se Foks promenila tokom veze s reperom te je pribegla nizu estetskih zahvata. Zbog toga su je počeli zvati 'plastična lepotica'.

Mašin Gan Keli, Megan Foks
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

No, veliku ljubav uzdrmao je preljubnički skandal. Vest da je poznata lepotica raskinula veridbu s Kelijem nakon što je saznala da ju je prevario odjeknula je kao bomba.

Naime, pre brisanja naloga na Instagramu odgovorila je na komentar obožavatelja koji je napisao da ju je pevač prevario sa zajedničkom prijateljicom, gitaristkinjom Sofi Lojd, koja svira u Kelinom bendu.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

O njihovom skandalu brujao je ceo svet, a mnogi nisu mogli verovati da je jedna od najlepših žena sveta prevarena. Činilo se da komentarišu da 'ako je varao Megan, koja tako izgleda, šta druge devojke mogu očekivati'.

No, nije prošlo ni mesec dana od prevare, Megan je sve zaboravila i oprostila nevernom dečku. Od tog trenutka njih dvoje su nerazdvojni, često se u javnosti pojavljuju u čudnim izdanjima.

Megan Foks
foto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poslednji put snimljeni su na manifestaciji 'Muškarac godine' održanoj u Los Anđelesu. Megan je bila vidno neraspoložena, a mnogi su komentarisali kako novim imidžom ne može sakriti tugu koja se krije u njoj, dok je hodala pored muškarca koji ju je prevario s prijateljicom.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track