BRED PIT PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO SE ĆERKA ODREKLA NJEGOVOG PREZIMENA: Još 1 je pokazao zašto nosi titulu SVESTKOG ŠMEKERA
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

pravi dasa

BRED PIT PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO SE ĆERKA ODREKLA NJEGOVOG PREZIMENA: Još 1 je pokazao zašto nosi titulu SVESTKOG ŠMEKERA

Pop kultura -

Glumac Bred Pit pojavio se pre dva dana na sportskom događaju F1 Las Vegas Grand Prix u Las Vegasu. Bilo je to njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon glasina da se njegova ćerka Zahara Marli Džoli - Pit odrekla njegovog prezimena pa da se samo predstavlja pod prezimenom svoje majke Anđeline Džoli.

Očekivano, Bred Pit je u Las Vegasu bio u centru pažnje. Glumac kog mnogi smatraju najlepšim muškarcem na svetskoj javnoj sceni, i koji pokreće brojne komentare zbog nestvarno mladolikog izgleda u 59. godini, potvrdio je titulu lepota, mada mu ni bore nisu strane, pa i pored toga, izgleda daleko mlađe nego što datum njegova rođenja nagoveštava.

Bred Pit
foto: AMG / Zuma Press / Profimedia

Bred Pit je i sjajno stilizovana zvezda koja ne beži od odevnih komada koji krše granice između muške i ženske mode ili pak ne izgledaju "previše muževno", kako bi neki rekli, u takve odevne komade spada sivi džemper na njemu, od ovog odevnog predmeta zaziru mnogi muškarci, a zapravo je sjajan modni izbor.

Na događaju u Las Vegasu bili su i Leonardo Dikaprio, Rijana,Kara Delevinj, Hajdi Klum, Dejvid Bekam.

Bred Pit
foto: Brett Farmer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bred Pit je ostavio odličan utisak, a pre nekoliko dana bio je akter drugačije priče. Pojavio se tada snimak ćerke Anđeline Džoli i Breda Pita na kojem ona izgovora rečenicu koja je pokrenula burne komentare i izazvala sumnju da se poznata naslednica odrekla prezimena svog oca. Bivši par ima šestoro dece, u braku su bili do 2014. do 2019. a njihov sin Medoks preuzeo je slične korake kao njegova sestra.

Na snimku koji je nastao na ceremoniji učlanjenja u sestrinstvo "Alpha Kappa Alpha" na koledžu koji pohađa ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita Zahara, ova poznata naslednica se ponosno predstavlja: "ZAHARA MARLI DŽOLI".

Oni koji su pogledali snimak odmah su počeli da komentarišu da je ova 18- godišnja tinejdžerka izostavila da pomene ime svog oca Breda Pita, koje inače nosi ili je makar do sada nosila.

Na ceremoniji su Zaharu podržali majka Anđelina Džoli i njen brat Medoks, kako piše Page six.

Us Weekly je ranije pisao da sin Anđeline i Pita Medoks (22) na određenim dokumentima koristi samo majčino prezime.

Medoks Džoli Pit
foto: Profimedia

"Medoks želi da zvanično promeni prezime (da se odrekne prezimena Pit), ali mu Anđelian to ne dozvoljava", rekao je izvor 2021. godine.

Bivši par ima i sina Paksa (19), ćerku Šajlo (17) i blzance Vivijen i Noksa (15). Anđelina je ranije optuživala bivšeg supruga da je u avionu, gde je bila cela porodica, napao Medoksa i nju. Anđelina Džoli i Bred Pit godinama su vodili sudske bitke oko razvoda i starateljstva nad decom, pre nekoliko meseci saznalo se da su sklopili dogovor oko zajedničke vinarije u Francuskoj što je takođe bilo predmet sudskog spora.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track