TRAGIČNA SMRT JOŠ JEDNE OBOŽAVATELJKE TEJLOR SVIFT: Izbodena na najpoznatijoj plaži na svetu, imala je samo 25 godina (FOTO)
Foto: Printscreen Tiktok

tuga

TRAGIČNA SMRT JOŠ JEDNE OBOŽAVATELJKE TEJLOR SVIFT: Izbodena na najpoznatijoj plaži na svetu, imala je samo 25 godina (FOTO)

Pop kultura -

Još jedna obožavateljka Tejlor Svift je preminula u Riju de Žaneiru. Naime, devojka po imenu Gabrijel Miljome Santos izbodena je na smrt na plaži Kopakabana, nekoliko sati nakon što je prisustvovala nastupu muzičke zvezde na Olimpijskom stadionu Nilton Santos.

Tejlor Svift
foto: Printscreen Twitter

Devojka je imala 25 godina, nosila je na ruci narukvicu "Swifities", kao velika obožavateljka američke pevačice Tejlor Svift. Kako piše Daily mail, tragedija se desila juče, u ranim jutarnjim časovima.

Gabrijel Miljome Santos, Tejlor Svift
foto: Printscreen/Instagram

Ovo je druga tragedija u Riju, u kojoj su stradali fanovi Tejor Svift. Pre koncerta u petak 23- godišnja devojka umrla je od srčanog zastoja.

Porodica Gabrijel Miljome Santos saopštila je da će sahrana biti organizovana sutra, u rodnom gradu ubijene devojke u zapadnoj državi Brazila Mato Gros do Sul. Žrtva ove tragedije biće sahranjena u specijalnoj odeći koju je ona odabrala za koncert omiljene zvezde, rekli su njeni najmiliji.

Tejlor Svift
foto: Fausto Maia/TheNEWS2 via ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rio de Žaniero suočava se sa nezapamćenim talasom vrućine - fanovima navodno nije bilo dozvolljeno da unose vodu na koncert, pojavili su se snimci na kojima Tejlor Svift traži od obezbeđenja da da vodu publici, kao i video na kojem ona baca flaše vode ka obožavaocima, prenosi BlicŽena.

Tejlor Svift je nakon tragedije u petak najavila pomeranje turneje, ali je ipak nastavila sa serijom koncerata, piše People.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track