RETKO POJAVLJIVANJE BRUSA VILISA U JAVNOSTI! Voljeni glumac snimljen u kolima dok ga voze po Los Anđelesu, a evo kako izgleda FOTO
Foto: Blue Box International - Sweet Unknown South - Hood River Entertainment - Future Proof Films - High Five Films - Capstone Global - Lionhead Productions - Spite the Movie / Christophel Collection / Profimedia

bolest uzela maha

RETKO POJAVLJIVANJE BRUSA VILISA U JAVNOSTI! Voljeni glumac snimljen u kolima dok ga voze po Los Anđelesu, a evo kako izgleda FOTO

Pop kultura -

Glumac Brus Vilis je snimljen u Los Anđelesu u subotu.

Šezdesetosmogodišnji glumac uslikan je na suvozačevom sedištu u vozilu. Imao je crnu duksericu i kapuljaču preko glave i izgledao je poprilično pogubljeno.

Brus Vilis
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U martu ove godine, Brusova porodica je objavila da mu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija (FTD) - neuobičajeni oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, ličnosti i jezika.

Prošlog meseca, Glen Gordon Karon, koji je kreirao Bruseov sitkom iz 1980-ih "Sluzčajni partneri" (Moonlighting), koji ga je vinuo u zvezde, podelio je svoja iskustva posete filmskoj zvezdi tokom njegove bolesti.

"Moj osećaj je prvih 3 minuta znao ko sam", rekao je Glen u intervjuu za Page Six.

"On nije potpuno verbalan; nekada je gutao knjige - nije želeo da to iko zna - a sada ne čita."

Brus Vilis
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glen, koji je takođe napravio emisiju "Medium", otkrio je: "Sve te jezičke veštine mu više nisu dostupne, a ipak je on još uvek Brus."

Dodao je: "Kada ste s njim, znate da je on Brus i zahvalni ste što je tu, ali njegova radost života je nestala."

O Brusu se trenutno brine njegova supruga Ema Heming, sa kojom deli svoje dve mlađe ćerke Mejbl (11) i Evelin (9). On takođe ima tri odrasle ćerke - Rumer, 35, Skaut, 32, i Talulu, 29 - sa bivšom ženom Demi Mur, koja je ostala u prijateljskim odnosima i sa njim i sa Emom.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track