ĆERKA BRUSA VILISA OBJAVILA FOTKU SA OCEM DAN NAKON ŠTO SE POJAVIO U JAVNOSTI: Šuška se da je stanje slavnog glumca SVE GORE FOTO
Foto: Premiere / Backgrid USA / Profimedia

EMOTIVNO

ĆERKA BRUSA VILISA OBJAVILA FOTKU SA OCEM DAN NAKON ŠTO SE POJAVIO U JAVNOSTI: Šuška se da je stanje slavnog glumca SVE GORE FOTO

Pop kultura -

Ćerka Brusa Vilisa objavila je danas na Instagramu fotografiju na kojem je sa ocem, slavnim glumcem. Pažnju su privukle i reči koje mu je uputila. Holivudska zvezda bori se sa afazijom i frontotemporalnom demecijom. Vilis se juče pojavio u Los Anđelesu i sudeći po fotografijama, nema značajnijih pomaka, a kako je rekao njegov prijatelj, stanje se čak i pogoršava.

"Stvarno mi nedostaje tata danas", napisala je ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur pored ove fotografije.

Slika je nastla osamdesetih godina, a Rumer ju je posvetila svom tati za Dan očeva. Zvezda "Moonrise Kingdom" čuveni Brus Vilis i njegova naslednica raznežili su veliki broj ljudi. Ona je svima otkrila da je veoma nostalgična kada je reč o vremenu koji provodi sa ocem.

Rumer Vilis je izazvala bujicu emocija i kada je pre više meseci objavila sliku koja prikazuje kako Brus Vilis drži u naručjju njenu ćerku, svoju unuku Luetu, koju je ona dobila sa partnerom, muzičarom Derekom Ričardom Tomasom.

"Videti kako moj otac drži moju ćerku danas je nešto što ću ceniti do kraja života. Njegova slatkoća i ljubav prema njoj su tako čiste i lepe. Tata, tako sam srećna što te imam, a tebe Lu. Hvala ti što si najnežniji, najkul tata kog jedna devojka može da poželi. Najbolji tata je u igri".

Rumer kao i njene sestre Talula i Skaut, kao i majka Demi Mur pa maćeha Ema Heming Vilis sa kojom Brus Vilis ima ćerke Mejbel i Evelin, s vremena na vreme obaveštavaju javnost o zdravstvenom stanju holivudske zvezde.

Reuters, Demi Mur, Rumer Vilis
foto: Reuters

Glen Gordon Karon koji je autor serije Moonlighting rekao je prošlog meseca da se sreo sa glumcem. Otkrio je da Brus Vilis i dalje može da uspostavi direktnu komunikciju sa nekom osobom, ali da ima probelma sa govorom, kao i da su zdravstvene smetnje narušile njegov šarm. Nema više one njegove radosti, poručio je.

"Sve te govorne veštine više mu nisu dostupne, a ipak je on i dalje Brus. Kada ste sa njim, znate da je on Brus i zahvalni ste što je tu, ali radosti života više nema", izjavio je pomenuti autor, prenosi Daily mail.

Podsetimo, Brus Vilis i Demi Mur bili su u braku od 1987. do 2000. Glumac se 2009. oženio Emom Heming Vilis.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track