MAMA JE ZBOG 1 STVARI BILA UZRUJANA OTKAD JU JE UPOZNALA: Dečko planetarne zvezde otkrio SVE DETALJE njihovog susreta (FOTO)
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NIJE JOJ BILO SVEJEDNO

MAMA JE ZBOG 1 STVARI BILA UZRUJANA OTKAD JU JE UPOZNALA: Dečko planetarne zvezde otkrio SVE DETALJE njihovog susreta (FOTO)

Pop kultura -

I dok je većina očarana njenim izgledom ili njenom muzikom, Trevis Kelc vidi u Tejlor Svift puno više od toga. Američki sportista zaljubio se u način na koji razmišlja i voli što od nje svaki dan uči nove stvari, prenosi TMZ.

Takođe je pohvalio Svift što sa lakoćom svoja lična iskustva pretvara u reči. Njegov omiljeni stih je iz pesme "Blank Space": "Mogla bih od lošeg dečka napraviti dobrog za vikend."

Tejlor Svift
foto: EPA/Dj Johnson

Raznim epitetima je opisivao svoju novu dragu pa je otkrio i da je pop zvezda "urnebesno smešna" i "genijalna". Ono što je možda još bitnije jeste da dele iste stavove, a jedan od njih je koliko cene porodicu.

"Svi znaju da sam ja porodični čovek. Njen tim je njena porodica. Njena porodica radi puno stvari oko turneje, marketinga, prisutni su. Zato mislim da ona neguje porodične vrednosti kao i ja", objasnio je dvostruki prvak Super Boula.

Trevis Kelc
foto: JAMIE SQUIRE / Getty images / Profimedia

Mnoge je zanimalo kako su on i Svift kliknuli, a sada je i to otkrio. Neko iz Sviftinog kruga čuo je Kelcov podkast i saznao da simpatiše mladu pevačicu, zatim je ta osoba počela da se "igra Kupidona" što je rezultiralo time da se Tejlor javila Kelcu.

Tejlor Svift
foto: BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kelc je dodao da je njegova majka, Dona, i dan danas uzrujana zbog prvog susreta s pevačicom tokom njenog pojavljivanja u emisiji "Today" kada je taj odnos prokomentarisala vrlo kratko - "u redu je". Majka američkog fudbalera, kazala je, da je samo htela da ispadne "kul". Ipak, on je teši i govori joj da je odlično odreagovala na pitanje novinarke.

Tejlor Svift
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao što znamo, Svift je trenutno u Brazilu na svojoj turneji "Eras" pa ne može gledati Kelca na utakmicama, no sigurno će ga bodriti i iz Brazila.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track