MAŠA MEMEDOVIĆ NIKAD OTMENIJA U SAKOU OD 400 DINARA: Pokazala šta znači LEPO I KORISNO, pa zasenila sve oko sebe (FOTO)
Foto: Printscreen

očarala

MAŠA MEMEDOVIĆ NIKAD OTMENIJA U SAKOU OD 400 DINARA: Pokazala šta znači LEPO I KORISNO, pa zasenila sve oko sebe (FOTO)

Pop kultura -

Maša Memedović ponovo dokazala šta znači lepo i korisno. I moda i očuvanje prirode...

Pod nazivom "Mystical Forest Soirée", pre dva dana održan je ovogodišnji ELLE STYLE AWARDS - najveća modna dodela nagrada poznatim ličnostima na našim prostorima. U ruke slavnim damama i muškarcima otišle su nagrade za životno delo, muziku, preko doprinosa u sportu, pa sve do nagrade za glumu i dizajnera godine.

Glamurozno veče upriličile su brojne poznate ličnosti u elegantnim, neobičnim i prestižnim modnim komadima. Među njima, pažnju je privukla i ćerka našeg poznatog novinara Jovana Memedovića. Maša se odmah pohvalila svojim izgledom na društvenim mrežama i nije pogrešila. Svima je poslala jasnu poruku kako nešto jeftino, a brendirano može da izgleda otmeno i "skupo".

Jovan Memedović, Potera
foto: Printscreen RTS

Maša Memedović poznata je po očuvanju prirodi. Na različite načine trudi se da proširi svest o održivom razvoju i reciklaži. Često posećuje seknd hend prodavnice u kojima pronalazi očuvane, brendirane i jeftine komade odeće. Svesni smo koliko brza moda utiče ne samo na naš džep, nego i životnu sredinu, ali i jeftinu radnu snagu tamo negde u Aziji ili Africi.

Maša Memedović
foto: Printskrin/Instagram

"Obožavam second-hand jer sa sigurnošću znam da su stvari koje pronađem unikatne. Naučila sam da šijem i volim da eksperimentišem sa stvarima koje su mi velike, pa odmah po dolasku kući iz second-handa sednem za mašinu da nešto suzim, skratim, utegnem i tako ga načinim svojim!", rekla je ranije Maša u intervjuu za Elle.

Za ovaj prestižni događaj Maša se odlučila za oversajz sako poznatog mondog brenda "YSL" koji je, kako kaže, "iskopala" u seknd hendu za 400 dinara. Sako je bio toliko veliki da ga je Maša iskoristila kao haljinu, dole je se odlučila za crne grilonke i klasične salonke u istoj nijansi.

(Kurir.rs/MONDO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track